4+4 hetesen 2.466 a HCG, kereken 42 órával rá pedig 3.230. Most mit csináljak? Hagyjam, hogy hátha elmegy magától? Nem akarok újabb műtétet. Van esély, hogy magától kiürül ha elhal a terhesség? Ha várok 2-3 hetet az nem baj, ugye?
Figyelt kérdés
okt. 31. 14:56
11/14 anonim válasza:
Ennyi hcg-nél az már elegendő. Nem értem miért stresszeled magad.
12/14 A kérdező kommentje:
Sajnos 2 éve elvesztettük a kisfiúnkat és azóta nem sikerült teherbe esni, sajnos emiatt ezt most túlstresszelem.
nov. 2. 18:49
13/14 anonim válasza:
Pfu párod nem tud kicsit hatni rád? Én tudom, hogy milyen nehéz ez. Elvesztettem egy babát 2020-ban. 2022-ben 2 év után jött össze a babánk. Az első trimesztert végig barnáztam. A kanapén sírtam, hogy úgyse marad velünk-kb minden nap. Most 15 hónapos. A férjemnek az első trimeszter pokol volt, nagyon negatív élménnyé tettem neki, amit iszonyatosan bánok azóta is.
Ha nem akar maradni, úgysincs ráhatásod. Ha sikeres terhességed lesz, tönkreteszed magadnak és a párodnak is. Szedd össze magad kicsit! Hidd el, tudom miről beszélek.
14/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Mi a helyzet azóta Veled (Veletek)? Minden rendben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!