Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha csak 22 hetes terhesen...

Ha csak 22 hetes terhesen jutok el fogorvoshoz az gond?

Figyelt kérdés

Már csak januárra van időpontja a fogorvosomnak és úgy hallottam ,hogy a 20.hetig kell eljutni.

Van jelentősége annak ha én csak 22 hetesen jutok el?

okt. 31. 16:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem
okt. 31. 17:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Marint nem gaz. Mehet kesobb is ha akarsz elobb is.
okt. 31. 17:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

En nem is voltam, mert nem ereztem szukseget, alapbol volt egy fogkoleszedesem abban a honapban, amikor pozi lett a teszt,akkor minden oke volt, terhesseg alatt se fajt semmi, igy nem mentem.

Senkit nem erdekelt, nem kotelezo amugy :D

okt. 31. 17:11
 4/14 anonim ***** válasza:
10%
Most már nem tudsz mit csinálni úgyse, menj el a 22 hetesen akkor. Amúgy azért lett volna jó hamarabb, mert ha valamit csinálni kell, azt jobb a 2. trimeszterben. Meg ugye ha valami van, az a babára is kockázatos lehet, emiatt is jobb ha hamarabb kezelve van. De a legvalószínűbb, hogy nem lesz semmi baj.
okt. 31. 17:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem voltam mert amúgy rendben vannak a fogaim.

Azért az ember aki terhesség nélkül is rendben tartja a fogait azzal nincs gond.

Akiknek sok a rossz foga az gondolom előtte rendbe rakatja.

Ha nálad nincs gond, akkor ezen ne aggódj.

Szerintem a doki se lát sokat, hiszen röntgenezni nem lehet. Ha nem fáj semmi, nincs rossz fog, akkor nincs miért aggódnod.

okt. 31. 18:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az sem gond, ha nem mész, nem kötelező. Második terhességnél nem is voltam.
okt. 31. 18:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Milyen gondra gondolsz?

Nem kötelező vizsgálat, csak ajánlott. Főleg azoknak, akiknek eszükbe se jut fogászhoz járni. Őket így el lehet juttatni egy szűrésre a terhességre hivatkozva.

Én egyik terhességem alatt se mentem. Voltam előtte, mentem utána. Alatta nem hiányzott, hogy két émelygés közepette valaki turkáljon a számban.

okt. 31. 19:16
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem kell 20. hétig menni, akkor mész amikor szeretnél.

Én már az elején mondtam a védőnőnek, hogy fogorvoshoz majd akkor megyek, ha már nem dolgozok, így is elég vizsgálatra kellett elkéredzkedni, ezt meg lehetett tolni. Végül úgy jött ki, hogy olyan 23-24 hetesen más dolog miatt amúgy is ki kellett vennem egy szabadnapot és aznapra kértem időpontot fogorvoshoz is. Ha ez a szabadnap nem lett volna csak 26 hetesen mentem volt a, onnantól nem dolgoztam.

okt. 31. 20:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyik terhességemnél sem voltam.

Alapból járok, de úgy jött ki, hogy terhesség elött lett ellenőrizve mind a 2x

A kutya nem hiányolta.

nov. 1. 07:24
 10/14 anonim ***** válasza:
71%

Bármikor meg lehet csináltatni a vizsgálatot, az mindegy, hogy hanyadik hétben vagy. Én FOGORVOSKÉNT szoktam ajánlani mindenkinek, mert ilyenkor kitérek a terhességi ínygyulladásra és a csecsenő szájápolására is (a legtöbb védőnőnek erről nagy hiányos vagy elavult tudása van!).

5! Fogkőhöz, ínygyulladáshoz, fogszuvasodás felismeréséhez nem is kell röntgen, pedig ellátatlanul mindegyik végződhet fogelvesztéssel. Pont, hogy a röntgentől nem kellene túl sokat várni, pontosabban nem annyit , amennyit itt gyakorin sokan hisznek.

nov. 1. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!