22 hetes terhes vagyok, hajat szabad festeni vagy csak a terhesség után?
Persze hogy lehet. A hajad pont ugyanolyan mint a körmöd. Gondolom az eszedbe se jut hogy ne festhetnél körmöt.
Ha meg a festék "szaga" aggaszt, a fodrászok is szoktak terhesek lenni és dolgozni is közben. Ők nem havi hanem napi szinten szívják a hajfestéket/hajlakkot mégis egészséges gyerekük születik.
A baba miatt szabad,nem lesz semmi baja.
Viszont én nem mertem a második terhességem alatt.Az elsőnél egyszer festettem be,valamelyik összetevő allergiás reakciot váltott ki nálam.(csak a terhesség alatt.elotte,és azóta sem volt semmi bajom hajfestés után)úgyhogy inkább nem kockáztattam többet.
6 volt teszt,nem is értettük az egész szituációt.
A teszt után semmi még másnap sem,a hajfestés után pedig brutális reakció még aznap.
Felesleges volt nullára pontozni,bárki is csinálta,ez az én tapasztalatom,nem tehetek róla 🤷
Durva,soha nem hittem volna én sem,hogy ilyen létezik.
Tuti én vagyok elromolva,és csakis velem történhet ilyen.🤦
No mindegy.szoval én ezért nem festettem,nem azért merthogy a babának valami baja lehet tőle.
7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!