Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák nektek volt kristály...

Anyukák nektek volt kristály a vizeletetetekben a 3. trimeszterben és 1+-os leukocita eszteraz és fehérje?

Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, átbeszélt vele, csak tapasztalatra vagyok kíváncsi.

okt. 31. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt, felszálló fertőzés, majdnem meghalt a baba, sürgősségi császár, másfék hét intenzív 3 hét kórház lett az eredmény.
nov. 1. 12:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Milyen antibiotikumot kaptál?
nov. 1. 13:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Az én orvosom nem adott semmit. En tegnap voltam orvosnal, azt mondta csináltassak májfunkciot es vesefunkciót jövő héten, és újra vizeletet. Nekem már több hónapja van fehérje a vizeletemben. Volt, hogy elmúlt, de sajnos visszajött. A többi kettő eredmény az új. Hétfőn felhívom az orvosom és megkérem, hogy irjon fel valamit.
nov. 1. 13:31
 4/4 A kérdező kommentje:
A fehérjém az 1+-os, a kristály 155 ltr/H.
nov. 1. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!