Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leukocita a vizeletben? Mire...

Leukocita a vizeletben? Mire utal? (27 hkm) részletek lentebb...

Figyelt kérdés

Ma este kezdtem el érezni, hogy csíp vizelés közben.

Van itthon nekem vizelettesztcsíkom, amit a védőnő is használ.

Az mutatott ki 2x is emelkedett leukocita szintet. 75** és az 500*** között volt a színátmenet mindkét mérésnél.

Ugye most hétvége van.

Menjek holnap kórházi ügyeletre, vagy ráér hétfőn az sztk-s rendelésig a dolog.

Nem tudom ez most mennyire veszélyes, gáz.

2020. nov. 20. 19:50
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy a többi érték, nitrit, ph negatív, vagy normál tartományban van.
2020. nov. 20. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Genny van a vizeletedben. Telefonálj az ügyeletre, mond el mi a gond, és lőnek egy receptet a felhőbe.
2020. nov. 21. 08:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem szeretnélek megijeszteni, nem is vagyok hozzáértő, csak leírom a tapasztalatomat. Nekem is a leukocita szám nem stimmelt, könnyelműen nem vettem róla tudomást.. aztán egy hétig kórházban feküdtem később, mert elhanyagoltam a problémát. Ha akkor orvoshoz fordultam volna, megúsztam volna gyógyszerrel. Szóval én mindenképpen javaslom, hogy menj el mielőbb, mondjuk nem hiszem, hogy probléma adódna abból, hogy hétfőig vársz. Jó egészséget!
2020. nov. 21. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tudom régi kérdés de hátha :) megkérdezném, hogy milyen fajta teszted van otthon kedves Kérdező? Én ma csináltam tesztet de azt jelzi csak hogy pozitív és nem tudom mennyire kell komolyan venni, tüneteim csak néhány napja voltak, azóta mar nem.

Köszönöm!:) 11hkm

2023. júl. 17. 08:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!