Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet fejlődési rendellenesség...

Lehet fejlődési rendellenessége a babának, ha a 6.-7.hét körül influenzás voltam, hőemelkedésem volt 2 napig, lázam nem?

Figyelt kérdés
tegnap 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Az orvosod személyesen válaszol.
tegnap 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Orvost kérdezz

Nekem pl a hetedik héten elhalt a magzat, influenzás voltam lázzal. Hogy ettol-e vagy mástól, soha nem derül ki.

tegnap 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy
tegnap 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Nem tetszik a válaszom?

Attól hogy lepontoz valaki, még ez történt.

Szánalmas.

tegnap 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A magas láz veszélyes a magzatra, de arról még nem hallottam, hogy a hőemelkedéstől bármi baja lenne.
tegnap 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy az ilyen "sima" betegségek esetén inkább csak a komolyabb láz jelenthet problémát, ami neked szerencsére nincs.

Én kb. ennyi idősen voltam enyhe tünetekkel covidos, csak felsőlégúti panaszaim voltak, lázasnak nem éreztem magam, így a pozitív teszt után nem is méregettem a hőmet.

Már 2,5 éves a kisfiam, semmi problémánk nem származott a betegségemből.

(Előtte volt egy missed ab és egy kémiai terhesség, mégis pont akkor alakult egészségesen a terhesség, mikor beteg voltam... simán lehetett volna véletlenül fordítva is, és akkor biztos lettem volna, hogy ez volt az oka 😞)

Szerintem ne aggódj, nem lesz belőle baj!

tegnap 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!