Szerintetek van még remény?
Figyelt kérdés
6 hetesen 1 mm volt kb az embrió. Legközelebb 7hét + 5 naposan mentem vissza a nődokihoz, akkor CRL 3,4 mm-t mért. Ez nagyon alacsony, erre azt mondta, hogy a petezsák mérete jó és valószínűleg később volt a beágyazódás, szívhang volt, így 6 hetesnek felelt meg a kicsi.
Én tudtam, hogy nagyon is időben volt a beágyazódás, ezért rá 3 napra elmentem egy másik nődokihoz és beigazolódott a gyanúm, CRL 0,39mm. Alig nőtt valamit, pedig 1 mm-t kellett volna nőnie naponta.
Őszintén szólva már nem is nagyon reménykedem... csak gondoltam megkérdezem volt-e másnak is hasonlóan és hogy végződött a dolog?
tegnap 19:36
1/1 anonim válasza:
Erdekelne a téma, sajnos érdemben nem tudok hozza szólni. Remelem pozitív irányban változnak majd a dolgok🙏🏻🩷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!