Évek óta nem jött meg a menstruációm, szerintetek van még remény? 20/L
Tudom, az én hibám, utoljára 2016-ban menstruáltam, utána évekig anorexiás voltam, 32 kilóra fogytam.
Most egy ideje már 41 kg vagyok, és nem jön vissza. Régebben ezen a súlyon megjött (az anorexia előtt). Most volt bátorságom először nőgyógyászhoz időpontot kérni.
Szerintetek mit fog mondani?
Ha kapok valami gyógyszert, akkor attól meg fogok hízni?
(egy jó pár hónapja 2500-3000 kalória között eszem, szóval már "hivatalosan" nem éhezem)
Sajnos az agyam még mindig kicsit beteg és örülök annak, hogy nem híztam tovább ezen a napi bevitelen, de rettegek, hogy a gyógyszerek miatt teljesen felborul a hormonháztartásom, és napi 500 kalórián is hízni fogok, ronda és szőrös leszek, és sose lesz barátom.
De ez nem vékonyság,hanem soványság!
A családod pedig elég idióta,tudatlan és gyökér,ha ilyen állapotba még megjegyzéseket is tesznek rád.
Igen, tudom már én is nagyon megbántam. Előtte sem voltam kövér (44 kg) de sokszor bántottak lelkileg. Szerintem kezdtem el a fogyókúrát, csak “kissé” túl jól sikerült.
De mostmár bármit megtennék, hogy meg nem történtté tehessem a dolgot.
Tehát akkor a családodnak köszönhezően romlott le ennyire az állapotod.
Szerintem az újévi fogadalmad az legyen,hogy alapozd meg az önálló életedet:)
Voltam vervetelen, minden oké. Most várok egy hormonális vervetelre.
Nem rettegek már a kalóriáktol, ezt miből szűrted le? Írtam, hogy normálisan eszek.
Egyébként a kérdés nem az étkezési zavaromra hanem a MENSTRUÁCIÓMRA irányult.
( 6 pszichológus kezelt, egyik sem vált be, nem megyek többhöz. Kb több kárt okoztak....)
#8-as Abból szűrtem le, hogy 4 év alatt sem sikerült a kezdő még 150cm-hez is kevés súlyodhoz elérni. Ha nem éred el a minimális testzsír arányt, amivel a hormon rendszered beindul felesleges külső hormonokat adni, legfeljebb lesz 1 kierőszakolt vérzésed..
Mit és mennyit eszel-iszol egy nap? Magasságod?
2500-3000 kalória között eszem lassan egy éve
164 cm vagyok. De kb semmi izom nincs rajtam.
Reggelire 4-5 tojásból rántottát eszek egy zsomlevel vagy pufirizsekkel
Ebédre leves+ főétel és desszert (csoki általában, hétvégén sütemény)
Uzsonna:édesség vagy gyümölcs vagy sütemény
Vacsora: főtt étel (általában hús+rizs vagy krumpli
Ha kevés akkor este meg eszek lefekvés előtt valamit (az ilyen kis lightos) protein szelet vagy shake vagy sonka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!