Van ra remeny h a menstruaciom kevesebb napig fog tartani?
Figyelt kérdés
Most jott meg eloszor vagy hat mar 5. napja tart...nem tom h meg holnap lesz e vagy ztana de az 5 mar most egy picit sok...tudom h ez nem kivansagmusor csak kerdezem h van e ra remeny a tovabbiakban...(14/L)2018. ápr. 2. 17:49
1/5 anonim válasza:
Ilyenkor még ugrál a hossza. Az elején nekem volt 3 napos és 1 hetes is. Mondjuk én 5 napon álltam be, de cserébe csak 31-32 naponta jön. Nem akarlak elkeseríteni, de az öt nap normális. Majd idővel megszokod. Nekem már egyáltalán nem okoz szenvedést, csak ha görcsölök az első napon.
L/26
2/5 anonim válasza:
a menstruáció általában 5-7 napig tart, 5 napnál rövidebbre nem igazán van remény
3/5 anonim válasza:
Nekem a 2. szülésem után lett 4 napos. Addig 5 volt, vagy 20 évig. (Bár eleinte 6-7 napos is)
4/5 anonim válasza:
*az erősségét mondjuk inkább hagyjuk, én elfogadnám az 5-6 napost, csak ne legyen ilyen brutál erős. Sose volt gyenge de most ez... persze nem kívánságműsor nekem se.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,azert kerdeztem mert a legtobb hwlyen azt olvastam h 3-4 napig de van akinek 6-7 akar meg 10is.....
De akkor megnyugodtam😊
2018. ápr. 3. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!