Fet+9. napon a 10-es erősségű tesztem halvány pozi, a 25-ös erősségű pedig negatív. Holnap nézetek egy hcg-t, van még remény szerintetek? Nagyon erős menstruációs görcseim vannak 2-3 napja…
25-ös még korai volt.Azt et+14.-15.naptól érdemes csinálni.Nincs még annyi hcg a vizeletedben de pár nap és már lesz.Menstruációs görcs teljesen normális,nem fog megjönni pláne hogy a progit is használod.
Ha nem lesz olyan magas a hcg akkor se kell aggódnod mivel ultra korai még a terhességed.Nem kell menned a meddőségibe vérvételre?Nálunk úgy van hogy ha pozitív a teszt akkor menni kell hcg vérvételre az intézetbe.
De jó, hogy írtatok, köszönöm szépen(egyébként 6 naposan kaptam vissza őket, szóval annyira nem korai a tesztelés)!
12-14 napra kaptam beutalót vérvételre, de természetesen Karácsonyra esik, szóval 27-én megyek progi+hcg-re hivatalosan, de mint fentebb is írtam megnézetem inkább holnap is, mert olyan erősek a görcsök, plusz a petefészkem is nagyon fáj, félek hogy ez inkább mensi görcs lenne, csak ugye a progeszterontól nem jön meg…
Nincs mit!Megértelek mert én is ebben vagyok eddig még sikertelenül.
Hanyadik beültetésed volt ha szabad megkérdeznem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!