Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent, ha az ultrahangon...

Mit jelent, ha az ultrahangon azt állapítják meg, hogy az embriót 2,5 mm-es sávban ödéma veszi körül, mitől alakulhatott ki, felszívódik magától, okoz bajt a fejlődésben vagy meg is állíthatja, rendellenességre utal?

Figyelt kérdés
okt. 5. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
Ilyet nem hallottam mèg.Doki mit mondott?
okt. 6. 05:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdezted meg ott akkor?

Ami esetleg ilyesmi azt mindíg kérdezd meg a helyszínen,ne itt.

Ki tudja,hogy jár e erre valaki akinek volt hasonló gondja... :/

okt. 6. 07:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hogy kell érteni?

Szó szerint ez szerepel a leleten?

Nem ismerek (szerencsére) senkit személyesen, akinek hasonló volt, csak a neten olvasgattam, de ha azt jelenti, hogy tesztszerte ödémás az embrió, az nem túl bíztató.

okt. 6. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elképzelni,hogy ilyen esetben az orvosod semmit nem mondott. Ha ez tényleg így van,akkor válts orvost. Nem küldött további vizsgálatra? Hány hetes terhes vagy?
okt. 6. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Most van pont egy másik kérdés, esetleg írj privátot a 7. válaszolónak, ha saját tapasztalatra vagy kíváncsi, nem orvosi véleményre:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__vetel..

okt. 6. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!