Szülés után végig veletek volt a babátok, amíg kórházban voltatok, vagy csak cicizni vitték be hozzátok?
Figyelt kérdés
tegnap 19:32
1/19 anonim 

válasza:

A 80-as években még igen. 2000-ben már mellettünk volt kis kerekes ágyikóban.
2/19 anonim 

válasza:

Nappal végig velünk,éjszaka viszont csak cicizni. Nappal férjem segített,császáros voltam.
3/19 anonim 

válasza:

Végig velem volt.
A legtöbb helyen szerintem azért már akkor is (2022) rooming-in rendszer volt.
4/19 anonim 

válasza:

2014-ben délután szültem egy órakor, este már hoztak, velem volt végig
2022-ben hajnalban szültem, délben hozták, de mivel elég rosszul voltam, éjjelre elvitték, és másnap hozták vissza reggel
Aztan már végig velem volt a fiam.
5/19 anonim 

válasza:

Végig velem volt. Addig volt nélkülem, míg mosakodni mentem és az apja fogta. Egyszer még a szülőszobán, egyszer már a gyerekágyas osztályon (bejöhetettek az apák is), de csak pár méterre voltam, mert szûlőszobához, kórházi szobához is volt fürdőszoba. Párszor elmentem mellőle pisilni. Orvosi vizsgálatra mentem vele, apja őrizte a holminkat. Hallásvizsgálathoz az ágyunkhoz jöttek.
6/19 anonim 

válasza:

2022-be született az első, végig velem. Most a másodiknál is. Rooming-in van itt kizárólag.
7/19 anonim 

válasza:

Első éjszaka én kértem, hogy vigyék el. Amúgy ha az anya nem kéri külön csak addig viszik el a babát amíg a szülőszobáról átkerül az ember a gyerekágyas osztályra, meg hallás vizsgálatra. (2023)
8/19 anonim 

válasza:

2002 szulem mar akkor vegig velem lehetett...
9/19 anonim 

válasza:

1995-ben már volt rooming in. Nehéz szülésem volt, az első 4 napban nem kértem, utána igen.
10/19 anonim 

válasza:

2021-ben rooming in volt, kétszer kértem, hogy vigyék el, 3 óra múlva visszahozták. Azt a 2*3 órát aludtam összesen a bentlét alatt. Császáros voltam, és csak a kezemben nem sírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!