Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés után végig veletek...

Szülés után végig veletek volt a babátok, amíg kórházban voltatok, vagy csak cicizni vitték be hozzátok?

Figyelt kérdés
tegnap 19:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

2022, majd 2024, rooming-in mindkettő.

Az első nagyon durva szülés volt, majdnem 40 óra vajúdás, 0 alvás, vért kaptam, elájultam a felállásnál, így ők akarták elvinni, hogy pihenjek, de nem szerettem volna nélküle lenni, így elutasítottam, a másodiknál nem volt semmi gond, ő is végig mellettem volt.

tegnap 20:30
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

2022: hajnalban szültem,kimerült voltam, így szülés után rögtön el is aludtam, a nővérek elvitték a fiamat, és kb 9 óra fele hozták, amikor felébredtem.(Salgótarján)

2023: sos császár, amint felébresztettek, hozták oda hozzám, aztán vizsgálatokra is mehettem, egy percre sem vitték el mellőlem, pedig alig éltem, jó lett volna ott is aludni egy picit, a kisfiam ráadásul csak rajtam aludt, még a bölcsőben sem volt el, mert sírt. (Ausztria)

tegnap 20:45
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Néha elvitték megetetni amikor nekem nem sikerült
tegnap 20:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
2021, végig velem volt. Egyszer kivittem, hogy tudjak szusszanni, mert már ébren voltam a szülés és vajúdás miatt 30 órája, fél óra múlva jöttek, hogy ,,anyuka vigye el, mert nagyon sír". Szeged.
tegnap 21:03
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Első gyerek 2019-ben született, akkor csak szoptatáskor hozták 3 óránként. Második gyerek 2021-ben, akkorra már velem volt végig (ugyanaz a kórház).
tegnap 21:15
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
2024-ben szültem császárral. Miután letelt a 6 óra fekvés, átvittek a kórterembe és onnantól velem volt végig. Vizsgálatoknál, illetve látogatáson időben kellett leadni.
tegnap 21:32
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét gyerekem velem volt végig.

Az elsőt szülés után 2 órával elvitték vagy 2 órára, mert durva hosszú szülés volt, nagyon rosszul voltam, felállni se tudtam, hogy levigyenek a gyerekágyas részre, de amúgy annyira pörgettek a hormonok, hogy mikor lekerültem, mentem is érte, hogy adják màr oda, én elképzelni nem tudom ezt, hogy 9 hónapig várom, izgulok, mikor látom már, aztán mikor megszületik, odaadjam szegényt idegenek közè sírni, miközben rajtam kívül senkit és semmit nem ismer...

Mondjuk ebben a kórházban erőltetik is a room-int, csak akkor viszik el a babát, ha roszul van az anya. A másodikat másik kórházban szültem, ott mondták is, hogy szívesen elviszik éjszakára, de mondtam, hogy nem szeretném.

tegnap 21:48
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

2016-ban Nyíregyházán szültem császárral. Room-in rendszer volt már akkor is,ráadásul fogadott dokim volt, protekció, minden.

A babát mégis 3 napig csak szopni hozták ki. Ott ez a szabály császárosoknál. (Sajnos apás szülés fordult sürgősségi császárba....).

A 3. nap után viszont már éjjel-nappal velem volt.

Kedden délben műtöttek, szombaton mehettünk haza.

tegnap 22:43
 19/24 anonim ***** válasza:
79%
Éjjelre elvitték, aki ébredt éjjel azt bevitték szoptatni, az enyem átaludta az éjszakát(Maradhatott volna, de mondták, hogy inkább pihenjek, ha ott van úgy sem fogok merni aludni.)
tegnap 22:56
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

2011-ben született a lányom. Akkor is volt már rooming-in nálunk. Természetesen így velem volt végig. A másik oldalon leginkább a kisebbségi anyukák voltak. Lejártak cigizni, boltba, kocsmába (!!!), csak szoptatásra jöttek fel. Tök durva volt.

A fiam 2022-ben született ugyanott, akkor már csak rooming-in volt.

ma 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!