Akik hosszabb ideig voltatok terhesen kórházban, milyen ruhákat vittetek?
Valószínűleg a 30. héttől befektetnek, a héten akarom megvenni a kórházas cuccokat mert még egy normális papucsom sincs, csak flip-flopok.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen ruhákat célszerű bevinni?
Lehet bent szabadidő ruhában, leggings-ben, tunikában lenni (tehát sima itthoni nappali ruhában)?
Inkább pizsamás vagyok, vihetek azt vagy azért hálóing is legyen?
Esetleg valami egyéb tipp ami "jól jöhet"?
Gyerekkorom óta nem voltam kórházban, kicsit tanácstalan vagyok. Köszi a segítséget!
23hkm
Én sem tudtam első gyerkőcnél,mit vigyek...26.héttől voltunk bent a 44.hétig, plusz egy hét a szülés után. A doki azt javasolta, hogy egy napig tegyem félre, amiket otthon hordok, azok tökéletesek lesznek a kórházba is. Szóval simán belefér a rövidnaci, leggings, tunika. Pizsama mehet, de azért egy-két hálóinget is vigyél. Plusz ami szülés utánra kellhet, ezekről szuper listák vannak a neten. Papucsot vihetsz tanga-papucsot, de külön papucs kell a zuhanyzáshoz. Plusz legalább a sima törölköződ mellé 2 kisebbet is rakjál be.
Azonkívül valami, amin zenét tudsz hallgatni, esetleg laptop, rejtvényújság, magazinok, könyv. 10 hétig halálra fogod magad unni.
Ami meg lemarad, gondolom a párod be tudja majd vinni.
Köszi a válaszokat!
A babáim legkésőbb a 36. héten meg fognak születni, úgyhogy elvileg max. 6 hetet kell bent kibírnom, de már töltöm a sorozatokat :)
Jó sok sorozattal készülj!! :)
Nekem tényleg sokat segített, hogy normális ruhában voltam, biztosan műkdödött nálam a lélektani hatása.. :) Nekem a 38.héten volt a császárom, de az a két hét örökkévalóságnak tűnt, én nem készültem semmivel, de már le se kötött volna semmi :) jó egészséget nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!