Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhesen kórházban feküdt,...

Aki terhesen kórházban feküdt, hogyan telt a napotok? Mikor keltetek stb?

Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Túlhordásra vagy veszélyeztetettre gondolsz?
2013. dec. 26. 21:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy.
2013. dec. 26. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:

5 napot feküdtem harmadik gyermekem születése előtt túlhordás miatt bent.

Gyakorlatilag napi egy CTG-n kívül nem csináltak semmit, megvizsgálni is csak a harmadik(!) napon vizsgált orvos, azután hogy felvettek.

Feküdtem, járkáltam, ettem, mászkáltam, fogadtam látogatókat.

Aludni már nem aludtam jól, de ha épp elaludtam, tuti hogy felébresztett valaki... :(

Orvos, takarító, hozták az ebédet, a szobatársamhoz jöttek be, vagy ordított a szobatársam babája.

Ez volt a legnehezebb, hogy a gyermekágyra kerültem, szinte mindenki babázott, néhányan meg "pocakoltunk".

2013. dec. 26. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
2 hétig voltam bent, egy hét után borultam ki és zokogtam a zuhany alatt, hogy ez olyan mint a börtön, még a zuhanyzásért is könyörögni kellett, hogy az infuzióról leszedjenek addig amíg lefürdök. Egy 6 ágyas kórteremben voltam, privátszféra semmi.
2013. dec. 27. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!