Ugye lehetek terhes? Nagyon el vagyok keseredve. Bövebben lennt
Szegénykém :(
Ne haragudj meg a kérdésért, tényleg nem rossz szándék meg semmi, de szoktál alkohol fogyasztani rendszeresen? Ez akár vörösbor is lehet vagy bármi, általában csak akkor jelentkezik, ha részegre issza magát valaki, tipikus borvirágosság, de van, akinél pár pohár után is kijöhet, ami még egyáltalán nem részegre ivós mennyiség, hanem egészséges kategória.
Kedves kérdező! Ha pesti vagy akkor javaslom hogy menj el a 8.kerületben a Mária utcába a Bőr és Nemi beteggondozó Klinikáar. Egyszer ott feküdtem gyógyszer allergia miatt két hétig s a szobatársamnak volt hasonló. Neki is azt hitték hogy borvirág de nem. Neki genetikai okok miatt volt hasonló.
S ne aggodj nagyon kicsi az esély hogy ilyen bőr probléma miatt ne lehessen az embernek gyereke!
Szerintem 0%. Az ormos intézet az tényleg jó hely,ott talán kideritik mi az igazság. De a Mária utca az nem fizetős.
Ne aggódj, szerintem sincs köze a kettőnek egymáshoz, de egy nőgyógyászt is érdemes megkérdezni.
Inkább az lehet majd gond, hogy amilyen gyógyszert felírnak rá, esetleg annak szedése mellett nem ajánlott vagy nem is szabad gyermeket vállalni, teherbe esni addig amíg szeded.
Mielőbb keress fel egy nőgyogyit és a fent leírt klinikákat, valaki biztos talál megoldást rá,
sok sikert!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!