Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog 2018 Marcius/Aprilis-ba...

Norman Bates kérdése:

Ki fog 2018 Marcius/Aprilis-ban szulni? Hogy vagytok? Tapasztalatok, vizsgalatok etc.

Figyelt kérdés
Sziasztok! En most vagyok 13+2 hkm, szeretnen ha Marcius/Aprilisi kismamak osszegyulnenk, ha leszunk elegen akkor akar egy FB csoportot is csinalhatunk.

2017. szept. 23. 14:12
 141/177 anonim ***** válasza:
100%

Én is az alvással küzdök sem éjszaka sem nappal nem tudok sajnos.

Tegnapi nap fájt a hasam ilyen nem is tudom leírni milyen fájdalom volt, talán kicsit feszülős, vagy nem is tudom. Gondoltam de jó hátha befordul végre, de hát ugyan ott érzem a csuklást és bármit mint eddig. Úgy hogy mondogatom neki továbbra is 😁 És még mindig a savam, és a hangulat ingadozások borzalmas. :D már úgy várom, hogy itt legyen velünk, persze egyre jobban izgulok is.

34hkm

2018. márc. 8. 17:24
 142/177 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Lilla vagyok,vegig kovettem a kis csapatot itt!:)

Ma egy hete 03.02.-án megszületett Szabolcs.:)

Nem voltak szépek nst-n az ertekei igy hetvegere befektettek, az után 1 oraval h felvettek az osztalyra ,mentem nst-re es esett le a szivhangja tobbszor. Kozben fajasok is jottek (amiket a gep mutatott de en nem ereztem semmit)

Mondtak h megnezik a mehszajam (hat ez inkabb tagitas volt mert fájt mint a fene:/)

Aztan vittek a mutobe ,mert ilyen ertekekkel veszelyes lett volna a szules. Rossz szivhang ,pici baba!

Vegul 16:05kor felsírt! 48cm és 2450grammal.

Tegnap 2520gramn volt :)

Átkerült Szegedre a PIC be ,3 órával a születése után , nehézkes ,nyögdécselős légzéssel.

Én ott maradtam egyedul, baba nelkul 4 napra.:( fajdalmak es siras... nehez volt lelkileg es testileg,foleg h msllettem mindenki megkapta a babáját nekem meg elköszönni hozták csak ...

A 4.napon mentem utana , 2 napig voltam vele szegeden. Minden megmutattak ,összeszoktattak minket. Van tejem is amit fejek, néha sikerül szopiznia:)

Eszik, alszik baba eddig❤❤🍀🍀

2018. márc. 9. 08:16
 143/177 A kérdező kommentje:
Gratulalok a kisfiadhoz 🤗🤗
2018. márc. 11. 11:04
 144/177 anonim ***** válasza:
70%
Hányadik hétben vagytok? Mekkora a haskörfogatotok?
2018. márc. 11. 20:55
 145/177 anonim ***** válasza:
74%
Sose értettem ezt a haskörfogat kérdést? Minek méregetitek? 2. terhességem, de eszembe se jutna méregetni.
2018. márc. 11. 21:36
 146/177 anonim ***** válasza:
0%
Ennek a valasznak aztan nagyon sok ertelme volt...
2018. márc. 11. 21:39
 147/177 A kérdező kommentje:

37+3 -nal tartok, es nekem sem jutott eszembe a hasamat meregetni, nem is ertem mit tudnal kezdeni ezzel az informacioval.

Minden no teste mas, mas meretekkel kezdte a terhesseget etc :/

2018. márc. 12. 15:04
 148/177 anonim ***** válasza:

Én se mértem a haskörfogatot és védőnő sem.

Mert lassan rajonnek,felesleges. Semmit se jelent.

A korhazban akkora pocakkal láttam ugyanolyan testalkatu anyukat mintha épp szülni ment volna,közbe 28hetesen visszatartáson volt. Engem meg nem néztek 28hetesnek és szülni mentem.

Koszi kerdezo!:)

Lilla

2018. márc. 12. 17:40
 149/177 anonim ***** válasza:
100%
Mi is jartunk terheskurzusra ahol 4en voltunk ugyanarra a datumra kiirva. Nekem volt kb a masodik legnagyobb pocakom. A legkisebb hasu nez ki most ugy mint én néztem ki 22hetesen kb. :))
2018. márc. 12. 23:07
 150/177 anonim ***** válasza:
100%

Hát képzeljétek 34.hétben vagyunk és megkaptam a beutalót a kórházba mivel még mindig nem fordult meg a bébim, így majdhogynem már biztos a császármetszés.:(

Ki van még így ?

2018. márc. 13. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!