Ki fog 2018 Marcius/Aprilis-ban szulni? Hogy vagytok? Tapasztalatok, vizsgalatok etc.
Én kérdeztem mikorra vagy írva :) Én március 24.-re vagyok.
Kellemes babavárást!
Koszi, nektek is :)
Pont ma -holnap tapetazzuk a babasarkot micimackosra, utana felallitjuk a kisagyat, meg odatesszuk a pelenkazo asztalt.
Tudom, hogy meg van bo 2,5 honap, de nem szeretnenk az utolso pillanatra hagyni semmit. Jovo honapban meg megvesszuk azt a par dolgot ami kimaradt (nem sok, makdnem minden megvan), meg kimosok mindent/korhazi taskat osszerakom, igy marciusban mar csak hatradolok es varom a babat💕
utolso, hogy lehetsz marcus elejere kiirva, korabban inditanak?
en 31+4 vagyok es marc 30-ra vagyok kiirva :/
Ezt en sem ertem soha
Nekem a genetikus azt mondta a 12.hét végétől egyéni utemben fejlodnek a magzatok es onnantol mar lehet nagyobb es kisebb is :)
Ki h van lanyok?:)
Lilla
33+4hkm
Ma voltam UH-n, (32+4) 1950gramm, mar befordult fejjel lefele :)
A korhazi tagyot is elkezdtem osszerakni, szepen aprankent mosom vasalom a kis rucikat etc.
Ki hogy all?
Én sokat kell pihenjek igy 1 hete mosok -vasalok apránként.:)
De énis kb akkor kezdtem ,mint te én ma vagyok 34+4hetes.
Jovoheten megyünk újra uhra meg méhszáj ellenőrzésre.:)
Neha mar olyan nehez minden maskor meg az egesz hazat atrendeznem és kitakarítanám.
Lassan kész a gyerekszoba is. Kb 1 hét, alog várom.:)
Tr h bírod kérdező??:)
Lilla
Szia, en viszonylag jol birom, de kb ugyanaz, mint nalad. Egyik nap aludnek, masik nap meg teszek veszek, rendezgetek etc.
Nem panaszkodom, ezt a par hetet mar csak kihuzzuk, de mar boven eleg volt a terhessegbol xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!