Mi a véleményetek Dr. Juhász Alpár Gáborról, aki a debreceni klinikán dolgozik? Rendes, normális orvos? Jó doki egyáltalán? Tapasztalatok? Van magánrendelője? Mennyibe kerülnek nála a vizsgálatok és mennnyibe a szülés?
KORÁBBAN ITT OLVASHATSZ RÓLA:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ANNYIT TUDOK SZEMÉLYESEN RÓLA HOGY NINCS MAGÁNRENDELŐJE -NEM PÉNZÉHES-
NAGYON RENDES... KÖZEPESEN ELFOGLALT.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a választ meg a linket is:) Olvastam már itt róla, a linket is, amit belinkeltél:) csak mind már 1-2 évvel ezelőtti kérdés volt és szerettem volna tudni, h most milyen és, hogy azóta lett e magánrendelője és mennyit kér mostanában, mert gondoltam lehet 1-2 év alatt már ő is kér pénzt a vizsgálatokért vagy esetleg lett magánrendelője:)
Köszönöm szépen még1szer a választ!
Várom a többiek véleményét is:)
További szépeket!:)
szia
Szia!
Én 5 hete szültem a Klinikán.Nem nála ,de ismerem Őt!Úgy tudom nagyon jó doki,de egyre több a dolga!Uncsitesóm hozzá járt,elfogadta a pénzt,amit adtak neki!És a szülés napján is ott volt!Reggel vitték fel uncsimat szülőszobára,délután 3-kor még ott volt!És Juhász doktor ott hagyta,hogy neki mennie kell a gyerekekért a suliba:(((!Így aztán 4 órakor az ügyeletes doki sűrgősségi császárt csinált,mert levált a lepény!Lehet,hogy ez egy kivételes eset volt,de bennem nagyon megmaradt!!!!Az én dokim egy percre sem hagyott volna magamra!!!
Sziasztok:)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
További szépeket és jó babázást Nektek!:)
Szia:)
Köszönöm szépen Neked is a választ!:)
Igen, már azóta megtapasztaltam:)) Tényleg nagyon kedves, hozzá járok és nála fogok szüli én is:)
Köszi szépen még1szer!
További szépeket és jó babázást!:)
Ennek igazán örülök!!
Szép napokat és nagyon jó egészséget kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!