Szülés után ez normális, nem kell aggódnom?
6 hónapos volt a baba mikor megjött,most 7,5 hónapos de még mindig semmi.Ez normális?
Nem szeretnénk még újabb babát..
Kb 1hete eléggé fájt a petefészkem,lehet,hogy akkor volt peteérés?ha vére megjön egyből elkezdhetem szedni a fogamzásgátló tabit?(nem szoptatok már)
Csinálj egy tesztet, nehogy későn derüljön ki.
Fogamzásgátlót a szoptatás alatt is lehet szedni (pl cerazette) pláne ha már nem csak kizárólag anyatejen él a baba, könnyen terhes lehetsz.
Amúgy még az is normális, hogy ilyenkor nem 28 napos ciklusaid vannak.
Menj el a dokidhoz, mindent el fog mondani!
Sokan tévedésben élnek,mert úgy tudják,hogy amíg szoptatnak,addig nem lehetnek terhesek! Ez nem így van! Bármikor újra teherbe lehet esni,még a szoptatás alatt is,hiszen nem tudhatod mikor van pé-d...
A kérdésedre válaszolva: igen,normális,ha 2-3 havonta van menstruáció! Ahogy előttem írták,idő kell,mire rendeződik a szervezet,mire beáll minden a régi kerékvágásba!
Üdv:3gyermekes
Hát remélem én is tudok vmit segíteni, de én nem szültem.
Szóval júliusbnan volt egy gyulladás a méhnyakamon, ezt kivágták, és megkapartak. Augusztusba pontosan jött a havim, (2 napot késett csak),a megszokott ideig tartott, meg is lepődtem, hogy hú de jó, ezzel legalább nem kell foglalkoznom többet. Erre most, ebben a hónapban 1-1,5 hetet késett, ráadásul 2 napig csak épp hogy rózsaszín cseppek voltak, aztán barna folyás, mint a végén, most meg ma úgy dől belőlem a vér, mint a fene, nagy görcsökkel. Szóval már 5 napja menstruálok, de össze-vissza. Azt mondják, elég sok idő, mire helyre áll. Egyszülés pedig ennél nagyobb trauma a szervezetnek. Szerintem nem kell aggódnod még, de rákérdezhetnél a dokitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!