Ki fog 2018 Marcius/Aprilis-ban szulni? Hogy vagytok? Tapasztalatok, vizsgalatok etc.
Sziasztok!
Én most vagyok 33 hetes.Március 29-re vagyok eddig kiírva császárra.A napjaim néha elég nehezen telnek.
Én annyit javasolnék az először szülő, tapasztalatlan kismamáknak, hogy a kórházba ne vigyenek hálóinget.
Köntös az jó, ha van, praktikus, de hálóinget úgyis biztosít a kórház és az első napokban annyira ömlik a vér, hogy hiába vigyázunk, előfordulhat, hogy átázik a betét ( velem is megesett 1. szülés után).
A kórházit nem kell elcsomagolni és otthon vacakolni a mosással, csak szólsz és már hoznak is tisztát.
Most a 2.-ra készülve már nem csomagoltam hálóinget.
Viszont ami fontos és én az elsőnél elfelejtettem: evőeszköz és pohár! Mert azt nem adnak, legalábbis Miskolcon ez a szokás.
Sziasztok !Lilla vagyok. Tegnap voltunk orvosnal. Nagyon picike ,2200grammos a fiúnk. 39+1 hetesen mutenek ,marcius 11-én.mehszajam 2100 as
Utolso, ez igy rendben is lenne de sajnos nem mindenhol biztositanak haloinget.
Csak(!) Elso 2 napban.
Mi is tegnap voltunk Uh-n . 2256 g-os a kislányunk .33 +3 naposak vagyunk.
Titeket is megviselnek a frontok?
Az szuper meret!!:)
Engem nem viseltek meg eddig. Talan csak 1x☺
Kinek mennyi van meg hatra? 29 nap maradt nekunk 🤗
Szinte hihetetlen, hogy alig 1 honap es itt lesz!
Sziasztok.
Úgy sajnálom, hogy csak most vettem észre ezt a ,,kiírást,,.
Én is áprilisra vagyok kiírva. Kislányt várunk, sajnos a 30.hétre megfordult így most faros. Reménykedem hogy még megfordul.
32+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!