Ki fog 2018 Marcius/Aprilis-ban szulni? Hogy vagytok? Tapasztalatok, vizsgalatok etc.
Április 12-re vagyok kiírva, holnap töltöm a 11 hetet. Nem indult zökkenőmentesen, 5 hetes kortól vérzés miatt progeszteronpótlás, veszélyeztetett terhesség.
Jövőhét után megyek kombinált tesztre és genetikai UH-ra. Már nagyon várom, hogy biztos lehessek benne, minden rendben van az egészségével. Közben rosszullétek tömkelege, egyelőre nem tudom élvezni a babvárást :(
Szia! Én ma vagyok 14 hetes.:)
Gondolod irj priviben.:)
SZIA. és akinek nincs FB-ja??:)
én március 17re vagyok kiirva, ma vagyok 15+0 :)
nekem másfél hete volt az utolsó hányás, hányinger az még megvan!! :/
bimbók 1 hete újra fájnak, iszonyatosan! és kelenek uj melltartók.:)
Amúgy semmi érdekes, kezd kerekedni és nőni a pocak. Október hamradikán megyek orvoshoz uhra.:)
Örülok, hogy ennyien vagyunk :)
Nekem elso baba, 7. probalkozos honapban jott ossze.
Nekem sem indult zokkenomentesen a babavaras. 6+1-nel verzesre ebredtem, aznap csinaltak UH-t, volt szivhang.
Majd 1 het nyugi es utana 2 hetig barnaztam, kaptam antibiotikumot, azota nincs panaszom.
Szept 15-en voltam a 12 hetes UH-n, meg varom a kombinalt eredmenyet.
16. Hetig nincs teendom, csak varakozom.
Meg kelengye listat csinalok, de meg nem vettunk semmit.
Ti vettetek mar valamit a babanak?
Az elején én is hetekig barnáztam progi pótlás mellett. A kombinált teszt jó lett, de majdnem lecsúsztunk róla, mert 12 hetesnek hittük, de ott kiderült hogy már 13 hetes :)
mi már a babakocsit megvettük, mert jó áron volt. Apró dolgokat jövőhónapban fogunk és lehet a kiságyat, mert találtunk jó áron matraccal együtt. 8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!