Ki fog 2018 Marcius/Aprilis-ban szulni? Hogy vagytok? Tapasztalatok, vizsgalatok etc.
7-es vagyok
Mi még semmit nem vettünk és nem is fogunk még pár hétig. A Hármas terhesség miatt nagy még a kockázat. Fejben már megvan, hogy mi kelm, de nekünk már van egy fiunk, így egy kicsit könnyebb a dolgom.
1 vagyok. Mi még nem vàsàroltunk semmit. Egy pàr hetet még vàrunk a veszélyeztetettség miatt. De fejben màr megvan miből milyet szeretnék, tàjékozódom is neten mi kb mennyibe kerül.
Nekünk mindent újonnan kell megvenni, első baba és a csalàdban sincs raktàron semmi.😊
Nekem az elso vervetel 5. Heten volt, mikor talalkoztam a midwife-val (szuleszno a magyar megfelelo asszem). Asszem vercsoport megallapitas meg betegsegekre szures volt hiv meg hasonlok.
Azt tudom, hogy minden alkalommal nez majd vizeletet.
Oktober kozepen megyek megint a midwife-hoz, nem tudom mi lesz ott; meg Nov 11-re van idopontom az anomalia ultrahangra, meg Dec 15-re a cukorterhelesre.
Egyelore ezekrol tudok konkretat csak.
Sziasztok!
Aprilis 27 mensitől nézve, PÉ-től és UH alapján május 5-10 között van a terminus.
Harmadik baba.
Van egy 10 éves lányunk, egy 8 hós fiunk.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!