Lara1214 kérdése:
24hetes terhes vagyok. Jart mar valaki igy?
Figyelt kérdés
15het korul elkaptam valami virust.aztan 22heten elmentem uh-ra ahol a doki tojasalakunak latta a baba fejet.megilyedtem.elmentem egy masikhoz is aki szinten azt mondta nem aranyos a feje nagy a hasa.a haramadik is ezt mondta.egy specko ultrahangos doki pedig hogy vastagabb a nyaki redoje(12hetes meresen minden rendben volt)kicsi a gyomra meg az alla.elkudott genetikushoz aki maguatviz vetelre +vervetelre kuldott CMV IgG IgM -t kert.mondta hogy 80%ban lehet h baj van.varom az eredmenyeket de mar beleorulok.estleg valakinek hasonlo tapasztalat?2017. szept. 1. 22:01
31/47 anonim válasza:
Ez nagyon jó hír!!! Lepényből nem lehet mintát venni? Nem tudsz elmenni UH-ra megint? Mit mond az orvosod?
32/47 A kérdező kommentje:
Megyek holnap nagy uh ra megnezni a keringeset hogy nem e azert vastag a nyaki redo meg vervetlre kell mennem hPL re..
2017. szept. 7. 16:25
33/47 anonim válasza:
Nagyon drukkolok! Annak mennyi idő amíg eredménye lesz?
34/47 A kérdező kommentje:
Koszonom.remelem holanap meglesz minden eredmeny.
2017. szept. 7. 22:20
35/47 anonim válasza:
Írd meg mindenképp! Drukkolunk!
38/47 A kérdező kommentje:
Az uh n minden ok.most meg hPL hormon vervetelre kellett elmennem az meg 10nap es par nap mulvaeg a nyakiredojet lemerjuk es meglatjuk hogyan tovabb..koszi az erdeklodest.
2017. szept. 10. 10:11
39/47 anonim válasza:
Szóval ami bajt láttak a különböző orvosok az eltűnt?!
40/47 A kérdező kommentje:
Igen.de nem ertek en mar itt semmit.egyszer nagy baj van aztan meg semmi.
2017. szept. 10. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!