Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24hetes terhes vagyok. Jart...

Lara1214 kérdése:

24hetes terhes vagyok. Jart mar valaki igy?

Figyelt kérdés
15het korul elkaptam valami virust.aztan 22heten elmentem uh-ra ahol a doki tojasalakunak latta a baba fejet.megilyedtem.elmentem egy masikhoz is aki szinten azt mondta nem aranyos a feje nagy a hasa.a haramadik is ezt mondta.egy specko ultrahangos doki pedig hogy vastagabb a nyaki redoje(12hetes meresen minden rendben volt)kicsi a gyomra meg az alla.elkudott genetikushoz aki maguatviz vetelre +vervetelre kuldott CMV IgG IgM -t kert.mondta hogy 80%ban lehet h baj van.varom az eredmenyeket de mar beleorulok.estleg valakinek hasonlo tapasztalat?
2017. szept. 1. 22:01
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%
18-20.heti 2.nap UH-n mit mondtak? Mikor lesz eredmény? Nagyon drukkolok, remélem valamit nagyon elnéztek az orvosok. Mondjuke gy vírustól nem lehet mondjuk down-kóros, gondolok itt most a vastagabb nyaki redőre. Mit mondtak az orvosok, mire gyanakodnak?
2017. szept. 1. 22:06
 2/47 anonim ***** válasza:
82%
*2.nagy, nem 2.nap
2017. szept. 1. 22:06
 3/47 A kérdező kommentje:
Sajnos azon nem voltam szanadsagon volt a doki..jovo heten..en mar nem tudom mire gondoljak.a genetikus mondta h ez a harom tenyezo egy genetikai betegsegre mutat aminek kovetkezmenye hogy szellemileg visszamaradott lesz a baba..
2017. szept. 1. 22:13
 4/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak bántani, mert így is van elég gondod, meg aggódnivalód, de mi az hogy az egyik legfontosabb uh kimarad mert az orvos szabadságon van.Akkor valaki másnál (magánrendelésen vagy kórházban) kellett volna megcsináltatnod.Ez az orvosod és a te részedről is felelőtlenség volt.Ettől függetlenül kívánom, hogy minden rendben legyen és egy óriási félreértés legyen az egész és egeszséges kisbabád szülessen.
2017. szept. 1. 22:37
 5/47 A kérdező kommentje:
Őszinten a ferjem is mondta hogy elkellett volna mennem csak van mar 2 gyerekem es mindog minden rendben volt.Igy meg a remalmomban se gondoltam volna hogy valami gond lenne.de igyhogy gond lehet mar engem is nagyon bant..
2017. szept. 1. 22:45
 6/47 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó felelőtlen dolog volt kihagyni a 18 hetes UH-t, de ez most már tök mindegy, ezért ne ostorozd magad utólag. Főleg, hogy attól, mert esetleg 3-4 héttel korábban derül ki, hogy baj van, ugyanúgy nem tudsz mit csinálni.

Drukkolok, hogy ha beteg is lesz a baba valamilyen szinten (sajnos valószínű), akkor is egy élhető formában legyen az és szép élete legyen veletek, ti pedig tudjátok kezelni a szitut és ugyanúgy fogjátok szeretni, mint a két testvérét!

Minden jót és kitartás! :)

2017. szept. 1. 23:00
 7/47 anonim ***** válasza:
72%
Voltal mar vizsgalaton? Mikor lesz eredmeny?
2017. szept. 1. 23:11
 8/47 anonim ***** válasza:
84%
Tényleg ne ostorozd Magad amiért nem volt 18-20.hetes UH. Nem vagyok orvos, de én azt gondolom, hogyha lesz valami baj a Picivel az nem a vírustól lesz, hanem amúgy is lenne vírustól függetlenül. Nagyon nagyon szorítok! Első voltam.
2017. szept. 2. 04:37
 9/47 A kérdező kommentje:
Igen voltunk mar minden fele vizsgalaton.jovo het szerda csutortokesz eredmeny.de az meg olyan messze van..koszonom a kedves szavakat.
2017. szept. 2. 09:02
 10/47 anonim ***** válasza:
100%
Szia. A 18-20hetes uh kötelező,elvileg nem is a dokid néz hanem a kórházban egy genetikus.És ha akkor észre vették volna hogy baj van még dönthettél volna hogy meg szeretnéd e tartani a babát. DE! Mondom a másik végletet is. Én minden kötelező és fizetős dolgon részt vettem a kombinált teszten át a magzatvíz vételig,mégis beteg babám született pedig a vizsgáltok rendben voltak. Az eltérést a 32 hetes kötelező uhn vették észre. Szorítok hogy minden rendben legyen nálad és egészséges legyen a babád.
2017. szept. 2. 11:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!