Lara1214 kérdése:
24hetes terhes vagyok. Jart mar valaki igy?
Figyelt kérdés
15het korul elkaptam valami virust.aztan 22heten elmentem uh-ra ahol a doki tojasalakunak latta a baba fejet.megilyedtem.elmentem egy masikhoz is aki szinten azt mondta nem aranyos a feje nagy a hasa.a haramadik is ezt mondta.egy specko ultrahangos doki pedig hogy vastagabb a nyaki redoje(12hetes meresen minden rendben volt)kicsi a gyomra meg az alla.elkudott genetikushoz aki maguatviz vetelre +vervetelre kuldott CMV IgG IgM -t kert.mondta hogy 80%ban lehet h baj van.varom az eredmenyeket de mar beleorulok.estleg valakinek hasonlo tapasztalat?2017. szept. 1. 22:01
22/47 anonim válasza:
Nagyon nagyon sok kitartást és erőt!
23/47 anonim válasza:
Kedves Kérdező, kiderült már valami?
24/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm kèrdèsed.Magzatviz veteli eredmeny meg nincs.de kozben elkeett mennem cytomegalovirus mintavetelre ahol az IgG pozitiv az IgM negativ lett.ma kellett volna hogy legyen eredmeny nemtudon miert nem hivnak.jaaaj ez a varakozas..
2017. szept. 6. 16:15
25/47 A kérdező kommentje:
Most hivtak.minden rendben.kislany.a magzatviz mintavetel kimutassa ha szellemileg nem ep a baba?
2017. szept. 6. 19:16
26/47 anonim válasza:
Örülök hogy jó lett az eredmény! A szellemi visszamaradottságnak számtalan oka van, így nagzatvíz vizsgálat erre nézve nem releváns. Ez csak néhány genetikai eltérést mutat ki.
Az, hogy az IgM érték jó, azt valószínűsíti, hofy régebben zajlott le a CMV feetőzés. Orvos mit mond erre?
27/47 anonim válasza:
Nem kötözködésből írom, de akkor mit láttak? Mert ha az eredmények jók, akkor valami mégis van (nem feltétlenül baj), mert írtad, hogy az UH alapján vannak eltérések. Még milyen eredményre vártok?
28/47 anonim válasza:
Elnézést, figyelmetlen voltam. Most látom, hogy a magzatvíz vételi eredmény még nincsen meg:(.
29/47 anonim válasza:
Én anno kérdeztem a gyerekorvost, hogy mikor lehet megállapítani, hogy esetleg szellemk fogyatékos a babám. Volt a családban és azért féltem. Azt mondta, hogy nagy átalánosságban annak vannak más jelei is, de ha csak önmagában van akkor kb a baba 5-6 hónapos korától észlelhetők, tehát a pocakban még sajnos nem, ha csak önállóan van, de ez ritka.
30/47 A kérdező kommentje:
A magzatviz eredmenyen minden ok.de en valahogy nem nyugodtam meg teljesen.engem is ez piszkal hogy az uh n valami van itt meg viszont minden ok.nem ertem..
2017. szept. 7. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!