24hetes terhes vagyok es nagyon gorcsol a hasam aludni sem nagyon tudok tole van igy valaki?
Nekem pár napja volt ugyanez, 21. hét. Egész nap fájt, este görcsölt, utána megint fájt, nagyon féltem éjjel, hogy baj lesz. Magnézium nem segített. Szerencsére másnapra elmúlt. A védőnő azt mondta, hogy ha nem volt vérzés és nem ismétlődik meg, nem kell dokihoz menni. De ha neked nem múlik el vagy rosszabbodik, akkor persze igen.
A vérszegénységre nem szedsz véletlenül vasat? Mert az szorulást okoz, attól is görcsölhetsz. (Ez persze találgatás!)
A fokozott vízfogyasztásra is érdemes figyelni.
Én kétszer görcsöltem veszettül a terhesség alatt, kapkodtam a magnéziumot, pihentem, dokihoz rohantam, akinek az első kérdése az volt, hogy mennyi vizet iszok. Ekkor csaptam a homlokomra, hogy "te hülye" alig ittál ma. Másodszor dokihoz nem mentem, de megint órákba telt, mire rájöttem, hogy mi a baj. Azóta vízzel mászkálok mindenhova.
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!