Lara1214 kérdése:
24hetes terhes vagyok. Jart mar valaki igy?
Figyelt kérdés
15het korul elkaptam valami virust.aztan 22heten elmentem uh-ra ahol a doki tojasalakunak latta a baba fejet.megilyedtem.elmentem egy masikhoz is aki szinten azt mondta nem aranyos a feje nagy a hasa.a haramadik is ezt mondta.egy specko ultrahangos doki pedig hogy vastagabb a nyaki redoje(12hetes meresen minden rendben volt)kicsi a gyomra meg az alla.elkudott genetikushoz aki maguatviz vetelre +vervetelre kuldott CMV IgG IgM -t kert.mondta hogy 80%ban lehet h baj van.varom az eredmenyeket de mar beleorulok.estleg valakinek hasonlo tapasztalat?2017. szept. 1. 22:01
11/47 anonim válasza:
1.és 8.vagyok! Utolsó! Meg szabad kérdezni, hogy milyen betegséggel született a babád? Korábban nem vették észre vagy nem lehetett látni?
12/47 anonim válasza:
Szerintem készülj fel arra, hogy beteg a babád és már nincsen választasod. Ha élettel összeegyeztethető betegsége van, akkor már életképes valószínűleg. Ha a legrosszabbra készülsz akkor annál már csak jobb történhet. Drukkolok, hogy ne legyen baj!
13/47 anonim válasza:
Agykamratágulata van. A 20.heti uhn még normális méretű volt.A 32 hetesen meg már 28 és 21mm ,ami olyan mértékben roncsolta az agyat hogy csak a homloklebeny rész maradt ép. Egyenlőre nincs magyarázat rá hogy mi okozta. P
16/47 anonim válasza:
Akkor még nagyon picúrka! Sok erőt kívánok Nektek! Mit mondtak mire számíthattok? Ne haragudj, nem szeretnék tolkodó lenni.
18/47 anonim válasza:
Semmi gond,ha beszélhet róla az ember sokkal könnyebb. Minden orvos mást mond. Valaki szerint egy csecsemő marad egész életében. Van olyan aki szerint járni megtanul. És a legbiztatóbb aki azt mondja hogy magatartás beli probléma lesz csak. Magyarul mindenki csak találgat. Magyarországon nem találkoztak még ilyennel.
19/47 anonim válasza:
Most látszik valami rajta, hogy "más", mint a többiek? Mivel picike lehet, hogy az agya többi része "átveszi" a funkciókat, amiket a sérült agyi területeknek kellene ellátni. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok!
20/47 anonim válasza:
Jelenleg talán annyi hogy még mindig sokat alszik,és az emberekre nem mosolyog. Ezek még változhatnak. De mozgásilag rendben van. Emeli és tarja a fejét. Tárgyakat követ. Bízom én is benne hogy rácáfol a rossz jóslatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!