A 24hetes terhes vagyok es elobb jottem a "dokitol"es rank ilyesztett rendesen, lemerte a pocakom es 20cm mert. Ez szerintetek kicsi?
Az én hasamat csak a 3. trimeszterben mérte a doki. Akkor a szeméremcsonttól a méh fundusáig mért, gőzöm sincs, hogy mennyi volt akkor.
Ez talán segít:
24. héten a méh fundusa a köldök magasságában van
20cm???
Nekem a karom átmérője több.
Kedves 2es válaszoló! Látszik mennyire túlképzett vagy a témában...nem a haskörfogatát mérték 20cm-nek,hanem a hasa aljától a köldökéig,mert 24 hetesen kb addig ér a méh fundusa(méh teteje).
Kérdező Te pedig ne izgulj,20cm az nem kicsi annyira szerintem.Én lassan 28 hetes vagyok,nem rég kezdtem el érezni egészen fent a mocorgást,így ha odáig mérem akkor 28cm :)
Nem veletlenul a meh helyzetet nezte? Mert hogy itt nem jellemzo hogy merik a has korfogatot legalabbis en most varom a 2. picit itt kint es nekem eddig nem mertek soha. Csak kitapogatja a szemeremcsont felett h hol a mehed alja es ugy nezi felfele a meretet.
Amugy sztem ne aggodj a babak mas utemben fejlodnek. Ha ugy gondolja hogy valami nem stimmel elkuld uh-ra.
Elozo voltam. Latom irtad hogy elkuldott ultrahangra. Ott megnezik hogy minden oke. Sztem ne aggodj akkor sem. Az idegeskedes nem jo.
Merre laksz itt kint egyebkent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!