34-35 hetesen be mernétek vállalni egy 400 km-es utat?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmnek megszületett a babája és két hét múlva lenne lehetőségem elutazni hozzájuk, csakhogy 400 km-re vannak tőlünk. Az a baj, hogy legközelebb csak jövő áprilisban tudunk oda menni a férjem munkája miatt, ezért most kicsit tanácstalan vagyok. Egyrészről felelőtlenségnek tartom, mert nem szeretnék egy másik országban szülni, másrészről meg akkor még nem kellene, csak a babák kiszámíthatatlanok. 90/10 arányban arra gondolok, hogy nem megyek, csak ott az a 10.2017. aug. 31. 11:31
11/15 anonim válasza:
Én a terhességem előtt/alatt azt mondtam volna, hogy igen, simán nekiindulnék. Aztán a dolgaink úgy alakultak, hogy 33+5 naposan minden előzmény nélkül levált a méhlepény és a kislányomat azonnal kivették. Ez az élmény után azt mondom, hogy semmi pénzért nem mennék.
12/15 anonim válasza:
35. hétben vagyok. Igen, bevállalnám. Inkábba terhesség elején hagytam volna ki, akkor rémálom volt utazni. Most viszont nem lenne kifogásom ellene.
13/15 anonim válasza:
Azért nem mindegy hogy 400km oda és még aznap vissza 400?
Van a közelben kórház ahova mehetsz ha bármi van?
Hogy vagy, hogy birod?
14/15 anonim válasza:
Azt akartam irni amit utolso. Engem 400km még most is megviselt 13 hetesen. Szetmegy a derekam folyton pisilni kell megfajdult a hasam sehogy se volt kenyelmes...
Nemhogy 34-5 hetesen.
15/15 anonim válasza:
Én mennék. Nekem gondtalan terhességem volt. Nem is hagytam ki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!