Van olyan aki 2 egy nemű gyereke mellé szeretett volna egy másik neműt és főként ezért vállalt 3. -at?
Inkább úgy írom másképp örülnénk.
Ja és Czeizel
Szia
Nekem 2 fiam van és nagyon szeretnénk,ha a pocaklakó kislány lenne.
Ha kisfiú lesz, lehet hogy kicsit "csalódott " leszek ,de ugyanúgy imádni fogom őt is.
A lényeg ,hogy egészséges legyen és minden rendben legyen vele.
Sosem gondoltam volna,hogy ennyire fogok vágyni egy kislányra 😁
Az előző 2 terhességemmel fiúkat szerettem volna,be is jött.
Nővérem azért vállalta be az ötödik bébit is,mert reménykedett benne,hogy kisfiú lesz.
De kislány lett az ötödik baba is 😊
En 2 fiu utan egy kicsit azert is mentem bele a 3.bababa,mert szerettem volna 1 kislanyt is.
De aztan a terhesseg elejetol kezdve ereztem,hogy fiu.meg sem lepodtem az uh-n mikor meglattam,hogy kukacos ismet 😂
Szoval 3 fiam lett.
Pedig a ciklus 10.napjan voltunk egyutt ugymond utoljara abban a honapban,mert apa kovetkezo nap ment mandula mutetre.tehat elvileg kicsi volt az eselye,es inkabb lanyra mint fiura.
Most kezdek azon gondolkodni,hogy talan egy 4....de az meg odebb van.
2-es vagyok
Köszi :)
2 hét múlva már valószínűleg kiderül,hogy kisfiú vagy kislány
Már kíváncsi vagyok 😁
Aki meg a válaszom miatt lepontozott,le van tojva.😉
Ennyi öröme van az életben biztos.😂🤣
Ismerek olyat, akinek csak a 8. lett lány, 7 fiú után :)
Én pont az ellentettje vagyok egyébként, mindkétszer lányt szerettem volna, az első az is lett... Szeretnék harmadikat, mégegy lányt. Lányos anyának érzem magam, ettől függetlenül imádom a kisfiamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!