Őszintén, mit szóltál, mikor másik nemű lett a babád, mint szeretted volna?
Igazság szerint én mindig tudtam, hogy az első gyermekem fiú lesz. A férjem szentül meg volt győződve, hogy lányunk lesz, mikor már terhes voltam. 16. héten azt mondta az orvos, talán lány, de a köldökzsinór a lába között van, ne vegyem 100%-nak. A férjem odáig volt, meg vissza. Én is örültem, mert a férjem már annyit mondta lányt, hogy elhittem neki, vártam a kislányunkat. :) Aztán a 20. héten közölte az orvos, hogy minden kétséget kizáróan fiú. Én ekkor is örültem, mert ez meg az eredeti elképzelésem volt. A férjemet felhívtam és mondtam neki, hogy fia lesz. Erre Ő annyit tudott mondani, hogy jó, most lerakom a telefont, ezt meg kell emésztenem. :)
Ma már azt mondja 100 lányért sem cserélné el a fiát és ez a legjobb, ami történhetett. Hatalmas a szerelem köztük. De még a pocakban volt a fiunk, amikor már tervezgette a fiús programokat a férjem. Szóval elég hamar megbékélt a gondolattal.
Most várjuk a tesót. Jó lenne, ha kislány lenne, de igazság szerint a férjem örülne egy újabb fiúnak is. És én is. A lényeg, hogy egészséges legyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!