Akinek első tehresége lején semmi tünete nem volt, de a 2. terhességénél, émelygés, hányinger, cicifájás, undor illatoktól/szagoktól, álmosság volt, azonos vagy pont másik nemű lett a babád?
Elsővel egész nap hánytam, második terhességnél mindent kihánytam és infúzióra jártam, harmadik babánál meg szinte alig vagyok rosszul. Fiúk.
Nem csalódtam, mindegy, hogy milyen nemű, csak egészséges legyen.
Első gyerek: szuper terhesség, kicsit fáradékony voltam az elején, de még a 39. héten is festettem a nappalit, pörögtem.
Második: most vagyok félidős, és amit el tudtok képzelni, minden tünetet produkáltam (már a nemvárt előtt 1 héttel hányingerem volt, a mellem még most is fáj).
Mindkettő csajszi!!!
És nagyon örülök, hogy lányaim lesznek :)
Elsőnél semmi gond,gyönyörű könnyű terhesség,kislány lett.most a másodikkal,kezdettől hányinger,savtúltengés,nyitott méhszáj,majd leszakad a hasam,streptococcus b fertőzés,majd gomba,már mennék szülni nagyon!szóval teljesen ellentétes a kettő,és ez a baba is kislány lesz!
36 hetes kismama
Első terhesség iker fiúk.Minimális tünet, álmosság..talán étvágytalanság eleinte,de végig aktív voltam, 34 hetesen óriási pocival vezettem,39. héten szültem,flottul ment minden.Most 5 év után kismama vagyok ismét, émelygés,hányinger,undor,álmatlanság,pattanás..nagyon nehezen viselem.Pedig előzőleg azt mondták duplán kapok "féfihormont " :-D
Nem tudni ki van a pociban 8heteske vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!