Nem akarok tovább terhes lenni. Más is érzett így?
Az a baj, hogy aki rosszul van, az egyből személyes sértésnek éli meg, hogy más erről nem szólt neki. Nekem semmi bajom nem volt eddig, lassan 30 hetes vagyok, és még egy kósza hányingerem vagy vizesedésem sem volt. Minden leletem tökéletes, a babám is tankönyvi méretekkel rendelkezik, és valóban egy rózsaszín buborékban lebegek. Tudom, szerencsés vagyok és örüljek neki. De tök dühítő, hogy azzal jönnek olyanok, akik rosszul vannak, h én miért nem szóltam, h ez milyen szar, miközben nekem ez életem eddigi legszebb 7 hónapja volt...
Kérdező, kitartást neked, a vérvétel előtt pedig igyál vizet nyugodtan, mérték nélkül, segíteni fog! :)
Köszönöm a válaszaitokat!
Utolsó! Nem haragszom senkire, aki szerencsés és megértem, hogy akiknek nem voltak tüneteik, miért nem panaszkodtak róluk! :D Boldog babavárást neked és örülök, hogy neked valóban áldott állapot ez a pár hónap!
Utolsó előtti! Igen. Ma reggel már megkérdeztem Anyukámat, vajon miért történik ez velem és Ő is pont ezt a kifejezést használta. Mert ez egy óriási trauma a szervezetnek. Én nem voltam rá felkészülve, hogy ez így lesz. És talán kicsit jobb lett volna, ha tudom, mert így meglepetésként ért az egész.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!