Nem akarok tovább terhes lenni. Más is érzett így?
Ennek semmi köze ahhoz, hogy akarom e a gyereket, nagyon szeretném és már most szeretem is őt, nem bántam meg egy percig sem. Viszont szerintem pontosan az ilyen válaszok miatt, hogy ezt vállaltad, ne hisztizzél, fogalmam sem volt, hogy milyen lesz. Mivel a nők nem merik elmondani senkinek ezeket a dolgokat és nem is akarnak panaszkodni, nehogy az arcukba vágják ezt, mert jelen helyzetben ez baromi bántó és még tízszer olyan szarul érzem magam tőle. Így viszont nem lehet erre felkészülni, úgyhogy nem, nem tudtam, hogy mit vállalok, elnézést. Pont ezt mondta a védőnőm is (és egyébként ez volt az egyetlen hozzáfűznivalója a dolgokhoz) ha a nők hisztiznének és őszinték lennének egymással sokkal kevesebben akarnának gyereket.
A többieknek nagyon köszönöm, tudom sokan írtátok, hogy nem elég megnyugtató, meg sovány vigasz, de engem megnyugtattatok. Más kárának nem örülök, de, hogy nem vagyok ezzel egyedül, annak nagyon. Ki fogok tartani, ez nem is volt kérdés, de most sok erőt adtatok!
Eddig azt gondoltad egyedul vagy ezzel?
Nyugi, nem , elfog múlni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!