Terhes lettem de még nem akarok gyereket. Mikor fogok beletörődni?
Vetesd el mert a babàra fogsz hatagudni,nem beszelve arrol h igy milyen dinamikaja lenbe a babavarasnak.
Vetesd el.
Jaj,istenkém,hát ha ekkora tragédiának éled meg,akkor tényleg inkább vetesd el.
Amúgy az élet ilyen,nem mindig jön be a tervezés,ekkor kell a Bterv. De ezek miatt nem kéne világvége hangulatnak kialakulnia!
Nyugi, nem ért véget az életed. Gyerekkel is lehet utazni. Férjed mit szeretne?
Ha bulizós típus vagy, akkor az nem változik. Legfeljebb 40 évesen szülsz, mert már "muszáj". És amikor lehet, lepasszolod a gyereket valamelyik rokonnak. Sokan csinálják így. :/
Azt döntsd el, hogy akarsz-e gyereket egyáltalán. Ha igen, akkor az az egy év bulizás nem fog hiányozni.
Ha nem akarsz, akkor pedig ne tartsd meg. De készülj, hogy erre a házasságod is rámehet.
DÖntsd el mit szeretnél: abortusz és buli meg utazgatás, vagy egy gyerek! Ha megtartod akkor jobb lesz ha mihamarabb hozzászoksz a gondolathoz hogy egy élet növekszik benned és az önsajnálat helyett próbáld a legjobbat kihozni a dologból, nehogy a gyereked igya meg a levét annak hogy ilyen tragédiának érzed a dolgot.
Ha a gyerek nagyobb lesz újra fogtok tudni utazni, akár gyerekkel, akár nélküle is.
Engem még mindig érdekel, mit szól a férj.
Kiindulva abból, hogy ha az én feleségem elvetetné a közös babánkat, mert még bulizni akar, én beadnám a válást. Se közös ház, se isteni csoda össze nem tartana vele.
Olyan szóba se kerülne, hogy majd bulizunk, miután megölte a gyerekem, és majd lesz másik. Nem egy tárgyról beszélünk!
Ha két felnőtt, házas ember ilyen esetben nem tud felelősséget vállalni egy kis életért, nem érdemes együtt maradni.
Gondolom jelen esetben sem a kérdező dönt egyedül, normális esetben az apának/férjnek is van beleszólása.
Ha nincs, az is válóok lenne nálam.
Nyugodtan lehet lepontozni.
Egy abortuszt a legtöbb kapcsolat nem él túl. Ritka ha igen, de akkor mindkét fél úgy gondolja, hogy soha nem akarnak gyereket. Se most, se máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!