Terhes lettem de még nem akarok gyereket. Mikor fogok beletörődni?
Figyelt kérdés
Most vettünk a férjemmel új házat, utazgatni akartunk majd 2-3 év múlva akartunk családot. Tablettát szedek mégis terhes lettem. Úgy érzem a régi életemnek vége én nem vagyok anyatípus még. Bulizni,szórakozni szeretnék még pár évet de mostmár nem tudok. Mert semmi nem lesz olyan mint előtte. Mikor törődök bele abba hogy terhes lettem?2016. aug. 1. 08:21
11/13 anonim válasza:
szerintem teljesen normális amit érzel, hiszen nem vágytatok rá, nem készen vártátok és tudod, hogy hatalmas változás lesz, de még el se tudod képzelni!
9 hónap azért elég hosszú idő, szépen feldolgozod majd, ha meg megszületik akkor abban a pillanatban már te leszel a legboldogabb :)
én a 2. várom, mostanra vagyok kiírva, de még mindig hihetetlen és felfoghatatlan és még mindig félek a helyzettől :) persze mivel már nem az első gyerekem így tudom, hogy amint megszületik minden ilyen félelmem elszáll majd :)
12/13 anonim válasza:
#9. Ritka nagy marhaságot taglalsz az utolsó bekezdésedben.
13/13 anonim válasza:
Mi sem terveztuk de baba lett, total ketsegbeestem hogy mi lesz egy hetvegen at csak ezen agyaltam, egyaltalan nem orultem es arra gondoltam hogy nem kene meg. Miutan lattam hogy a parom mennyire szeretne arra gondoltam hogy vegulis mindegy hogy most vagy 1-2 ev mulva. Uh hetfoi nappal eldontottem hogy oke. Persze utana is meg jo darabig ketsegek es felelmek voltak bennem amugy ez a hormonok miatt is van. Szerencsem volt mert semmi bajom nem volt a terhesseggel mintha nem is lennek terhes csak nott a hasam. Uh ugyanugy ment minden mint normal esetben. Aztan megszuletett a kisfiunk es eloszor fura volt meg olyan idegenhaf ugye hiaba van bent es erzi az ember az is furcsa eloszor de szerintem a kotodeshez kell hogy az ember lassa, hallja, erintse mert nekem igy eleg megfoghatatlan volt. Emiatt is buntudatom volt kesobb hogy nem erzem azt a terhesseg alatf amit masok irnak. Osszeszoktunk, halistennek jo baba nem volt semmi gond vele es most sincs, ismeroseink mindtak hogy azt hittek teljesen megvaltozik majd minden es milyen jo h nem igy van. Es tenyleg nem erzem hofy amnyira megvaltozott volna az eletunk. Szepen belesimult a kis mano valahogy. Tok jol elvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!