Néha azt érzem, hogy én nem akarok terhes lenni, miért?
Megijedtél valamitől?
Vàltozott az életkörülményetek?
Olvastàl valami ijesztőt?
Nem tudom igazàból nekem ez fura.Én nagyon vàrtam elsőnél is.Mosolyogva tapogattama pocakom és sose voltak kétségeim.
Te tudod vàltozott-e valami?
Én is ugyanígy vagyok. Tegnap nagyon nem akartam, de inkább csak a félelem, hogy nem tudom mi lesz, annyira új lesz. De nagyon szeretem és nagyon várom őt.
25hkm
örülök neki, szeretem imadom és alig várom hogy itt legyen mellettem, de néha azt érzem hogy nem akarok terhesnek lenni de ez egy 10-15 percig tart aztán megmozdul és elgondolkodok, hogy hogy gondolhatok ilyet.
Lehet túlaggódom? Félek hogy nem leszek jó anya stb.
Pedig a szüléstől sem félek.
Remélem elmúlik.
Nagyon jó anya leszel.:)
Igen.Túlaggódod.Ha semmi sem vàltozott valóban túl leszel rajta.Minden rendben lesz meglàtod és ha megszületik és a kezedben tartod elfelejted a bizonytslansàgot.
Ne kételkedj magafban
Nem terhes akarok lenni, hanem anyuka. A kettő nem ugyanaz.:) Mint ahogyan nem phd-s akartam lenni, hanem doktorit akartam.:) De, tudod hogy mondják: it's not about the destination, it's about the journey.
természetes, hogy én is érzek így. felsorolok pár esetet, amiken a hormonok sem segítettek sokat. Azt gondolom, nálad is ez okozhatja a bajt!
-mikor emiatt nem kötöttek velem új szerződést a munkahelyemen
-mikor az amniocentézisre és az eredményére vártunk, 4 hétig
-mikor bezáródtam a lakásba úgy egy hete, mert a hólyagom és a combhajlatom iszonyatosan fájnak az öklei és a teher alatt
-mikor látom, hogy a férjem gyakorlatilag házvezetőnő lett, mert én tehetetlen vagyok már
de aztán:
-megmozdul és annyira cukorfalat a mozgása:)
-a férjem izgatottan pakol a kórházi napjaira, és kérdezgeti, jó lesz-e neki ez az ing, ha bejön a család:)
-a légzésfigyelő beállításával bénázunk és sokat nevetünk együtt
-a naptárat megnézem, és látom, hogy jövő héten már igazán hárman leszünk:)
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!