Nem akarok tovább terhes lenni. Más is érzett így?
Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de próbálj megnyugodni. Az első trimeszter sajnos ilyen, az émelygés, hányás, ingerlékenység NORMÁLIS. A második trimeszter (neked kb. még 2 hét) már sokkal jobb lesz, hidd el!! Érezni fogod már a babát, és előjönnek a terhesség szebb oldalai is. Elkezd majd nőni a pocakod, elkezdheted beszerezni a babacuccokat, berendezni a szobáját, stb.
A védőnőtől nem próbáltál tanácsot, vagy tippeket kérni?
Nem hallottal rola h ilyen az elso kb 3 hónap? Nyugi kb 2 hét és vége... én meg azt hittem én nyafogok sokat. Napi 4x hanyok, egesznap fekszek , húst nemtudok enni, csak a víz,keksz és kiflik maradnak bennem. Emellett hasmenésem van.
DE(!)egyszer sem, egyszer sem!!! Kivantam h ne legyek terhes. NEM! Túl sokat vártam rá én inkabb orulok , hogy van tunetem es remelem ez azt mutatja eros a babám😉 de ilyez mondabni túlzas
Lesz rosszabb szules utan , akkor majd anya nem akarsz már lenni? Ne sajnáltasd magad és NE túlozd el! Ne legyél halálodon olvasgass , egyél gyumolcsot es ne rakd rá ezt a terhes a párodra az ne tedd.. ez a te dolgod sajnos , tudhattad vna mit vállalsz!
Boldog babavarast
Én 22 hetes vagyok, de a mai napig hányok. :D Nálunk is tervezett volt, nagyon szerettük volna, nem első terhesség, de első baba, akivel eljuottam a 12. hétig, ennek ellenére nekem is voltak napok, amikor már kínomban bőgtem, bennem sem maradt meg semmi, infúzióra jártam/járok én is. Vérszegény is lettem nagyon hamar, így a hányás + vérszegénység nagyon betett, nekem sem volt semmi erőm.
Szedem a magnéziumot, de éjjelente arra kelek, hogy húzódik a vádlim. Én sem áldott állapotként élem meg, hanem terhességként.
Mondjuk soha nem kívántam azt, hogy ne legyek terhes, de bőgni sokszor bőgtem, hogy nem bírom már, főleg, amikor napokon keresztül tényleg semmi nem maradt meg bennem.
Vérvételre menj zacskóval, én úgy szoktam. :)
Vizet pedig nyugodtan igyál, sőt! Legalább fél-1 litert igyál meg közvetlenül vérvétel előtt is, így könnyebben jön le a vér is és meg sem visel annyira ebben a melegben.
Sovany vigasz, de ha szerencsed van 1-2 het es vege a rosszulletnek!
En 8 heten keresztul hanytam (4-12. het kozott), napi 10x minimum, szinte semmi sem maradt meg bennem!:( borzalmas volt, korhazba is kerutem infuziora par napra a 7. heten.
Mar en is ugy voltam vele h jobb megpusztulni....
De szamoltam vissza a heteket! Es 12 par naposan egy varazsutesre elmult. Vagyis 10 hettol csokkenj kezdett a hanyasok szama. Naprol napra! Utana csodasan ereztem magam a masodik trimeszterben!!
Fogd ugy fel, hogy ez csak egy allapot, szukseges rossz, es midjart vege!
Hidd el, ha megszuletik se lesz konnyebb az elet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!