Megmondjam neki, hogy lehet terhes vagyok? Vagy csak miután voltam orvosnál? Hogy 'kell' ezt?
A barátommal április óta együtt élünk, még sosem került szóba közöttünk a gyerekvállalás. De abban egyezett a véleményünk, hogy nem rajongunk annyira a kisgyerekekért (van több kisbabás, kisgyerekes barátunk, elég sok földrön fetrengő hisztit láttunk testközelből).
Viszont nagyon úgy tűnik, hogy terhes lettem...
Orvoshoz csak holnap este megyek, viszont csináltam két tesztet tegnap este, meg ma reggel hármat és mind pozitív... Sosem titkoltam előle semmit és így is eléggé kétségbe vagyok esve, csak fokozza az idegességet, hogy nem beszélhetek vele erről.
Viszont a legjobb barátnőim szerint előbb járjam meg az orvost, mert lehet nem is vagyok terhes és akkor csak feleslegesen idegesíteném őt is.
ugyan már, hagyjátok békén szegény kérdezőt, mit kell ennyire rászállni?
amúgy végül hogy döntöttél, mikor mondod el?
Gondolom nincs jobb dolguk, vagy valahol muszáj levezetni a feszültséget. :)
Este elmondom neki, ha hazaértünk.
Szegény kérdező! :D
Szerintem mondja el az egyik barátnőd :D
Komolyan, itt tényleg ennyi ostoba liba van? Menjetek inkább gyereket nevelni, ha már a tanácsadás nem megy.
Kedves Kérdező!
Szerintem először várd meg, hogy mit mondd az orvos, utána beszéld át a pároddal a helyzetet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!