Megmondjam neki, hogy lehet terhes vagyok? Vagy csak miután voltam orvosnál? Hogy 'kell' ezt?
A barátommal április óta együtt élünk, még sosem került szóba közöttünk a gyerekvállalás. De abban egyezett a véleményünk, hogy nem rajongunk annyira a kisgyerekekért (van több kisbabás, kisgyerekes barátunk, elég sok földrön fetrengő hisztit láttunk testközelből).
Viszont nagyon úgy tűnik, hogy terhes lettem...
Orvoshoz csak holnap este megyek, viszont csináltam két tesztet tegnap este, meg ma reggel hármat és mind pozitív... Sosem titkoltam előle semmit és így is eléggé kétségbe vagyok esve, csak fokozza az idegességet, hogy nem beszélhetek vele erről.
Viszont a legjobb barátnőim szerint előbb járjam meg az orvost, mert lehet nem is vagyok terhes és akkor csak feleslegesen idegesíteném őt is.
Szerintem is már elmondhatod, hogy pozitívak a tesztjeid.
Nálad már egyértelmű, hogy miért van. Azért álpozitív teszt olyan ritka mint a fehér holló. Te meg féltucat pozitívat teszteltél. Másrészt az orvos sem biztos, hogy fog látni UH-n bármit is.
Elmondanám neki már doki előtt.
Persze ha nem védekeztetek, akkor azért nem olyan nagy meglepi h teherbe estél!
:) itt a gyk-n mindenki védekezés mellett esik teherbe.
Érdekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!