Megmondjam, hogy nem bulimiás vagyok, hanem terhes?
7 hetes terhes vagyok. Semmilyen tünetem nincs, csak néha hányok, de ez sem olyan, hogy félnapokat a fürdőben töltök.
Viszont most a szüleimnél vagyok (nincs több vizsgám, a barátom 2 hétig külföldön van, addig eljöttem meglátogatni őket) és anya úgy hiszi, hogy újra bulimiás lettem... Azt mondja, hogy hallott ma reggel is a fürdőben, és a férje is megjegyezte, hogy a tegnapi vacsora közben elég gyorsan pattantam fel az asztaltól. Szóval most úgy figyelnek, mintha egy ügyetlen kisgyerek lennék.
Szeretném elmondani, de úgy beszéltük, hogy majd a 12. hét után mondjuk el közösen, az egész családnak. Csak elég kellemetlen ez így...
Szerintem édesanyádéknak elmondhatod a 12-ik 7 előtt. Azt inkább a "nagyközönségnek" szokták fenntartani, mint intervallumot.
Legalább ők nem gyanakodnak rád, esetleg te sem fogsz stresszelni, hogy hogy is titkold, ha hányni kell menni. Tapasztalatom, hogy néha a legváratlanabb helyzetekben érzed, h kell. Nem hinném, hogy a párod ne értené meg, hogy elmondtad.
Egyébként gratulálok :)
Ilyenkor szoktuk azt mondani, amikor próbálják kitalálni hogy mi az igazság, de persze nem sikerül:
"Még kettőt találgathatsz!"
Ezek után édesanyád vagy rájön magától és akkor nem az van, hogy te árultad el idő előtt, vagy meghagyod őket a vírusos gyomor rontás hitben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!