Megmondjam, hogy nem bulimiás vagyok, hanem terhes?
7 hetes terhes vagyok. Semmilyen tünetem nincs, csak néha hányok, de ez sem olyan, hogy félnapokat a fürdőben töltök.
Viszont most a szüleimnél vagyok (nincs több vizsgám, a barátom 2 hétig külföldön van, addig eljöttem meglátogatni őket) és anya úgy hiszi, hogy újra bulimiás lettem... Azt mondja, hogy hallott ma reggel is a fürdőben, és a férje is megjegyezte, hogy a tegnapi vacsora közben elég gyorsan pattantam fel az asztaltól. Szóval most úgy figyelnek, mintha egy ügyetlen kisgyerek lennék.
Szeretném elmondani, de úgy beszéltük, hogy majd a 12. hét után mondjuk el közösen, az egész családnak. Csak elég kellemetlen ez így...
nem értem miért kéne várni a 12. hétig?
persze, a szomszéd Mari néninek meg a postásnak nem kell hangoztatni még. de a szüleid elől miért kéne titkolni addig? nekem is az jön le,hogy még egyetemista vagy. biztosan fel fog borulni az életed ha jön a pici. a szüleid segítsége is jól fog majd jönni,amikor mennél vizsgázni és vigyázni kell a picire.. ezért nem értem miért rekeszted ki őket belőle. mondd el most,inkább,mint hogy hazudozol.
"miért gondolnak egyből bulímiára?"
Mert - mint a kérdező írta is - volt már ilyen betegsége. Lássuk be, így nem irreális a látszatot figyelembe véve.
Elmondani meg az ő dolguk, miért nem szeretnék hamarabb, most pl. nincs is itt a párja, és gondolom együtt szeretnék bejelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!