Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csalódtak bennem a szüleim...

Csalódtak bennem a szüleim amiért ilyen hamar lettem terhes?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, fél éve vagyunk együtt a barátommal és terhes vagyok. Anyukám azt mondta vetessem el, de nem akartam. Apukám pedig mióta tudja alig néz a szemembe, alig beszéltünk, nem tudjuk egymásnak mit mondjunk. 2 hét múlva költözök a páromhoz nem tudom mi lesz ezután a szüleim és az én kapcsolatommal. Sőt azt se, hogy velük mi lesz, mert anyukám azt mondta, hogy csak miattam voltak még együtt, nem jó a kapcsolatuk már. Úgy érzem mintha most cserben hagynám őket.

2016. máj. 18. 15:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
52%
Engem meg pont azzal csesztetnek h vallaljak gyereket mert kifutok az idobol. Szerintem a 22 egyaltalan nem korai. Ha a biztos anyagi hatter is meg van akkor semmi gond nincs vele
2016. máj. 18. 15:31
 2/24 anonim ***** válasza:
57%
Bocs, de ennyire önzőek lennének a szüleid?? Maradj velük életed végég, hogy ápolgasd a kapcsolatukat valamilyen szinten? Lehet inkább az zavarja őket, hogy elköltözöl. Felnőtt vagy, összeköltöztök a barátoddal-amiből arra következtetek, hogy válalta a felelősséget. Neked a saját életedet kell élned, nem vagy már gyerek. Meg milyen Anya az aki azt mondja, hogy vetesd el a babádat? Nem vagy kiskorú, van barátod. Ott a pont.
2016. máj. 18. 15:34
 3/24 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem nem a 22 éves korral van itt a gond, hanem azzal, hogy fél év párkapcsolat után már a gyereknél tartotok. Az szerintem is korai.

Az ő kapcsolatukat te nem tudod "megmenteni", azt nekik kell megoldaniuk, ha még akarják egyáltalán.

2016. máj. 18. 15:40
 4/24 anonim ***** válasza:
49%
Azt gondolom, ha fel tudjátok nevelni a kicsit, akkor miért ne tarthatnátok meg. Érzelmi és anyagi érettséget is értek ez alatt. Nem függvénye annak, mióta vagytok együtt,ha harmónia van. Bár nem éltetek együtt és lakva ismerszik meg a másik. Az érzelmi zsarolásnak meg ne engedj, az az ő életük, nem a tiéd. Egy életed van (most?),azt éld TE....
2016. máj. 18. 15:52
 5/24 anonim ***** válasza:
10%
Na és aki 12-13 evesen terhes?az nem korai?felnott ember vagy nehogymar anyadek zsarolnanak hogy ha te elmesz akkor a kapcsolatuknak vege mert csak miattad voltak egyutt halj te oda.Es hogy vetesd el a gyereket?eskuszom pofan csapnam
2016. máj. 18. 15:56
 6/24 anonim ***** válasza:
13%
Egy szem gyerekük vagy?
2016. máj. 18. 15:58
 7/24 A kérdező kommentje:
Van egy nővérem, de mikor ő elköltözött akkor is teljesen kiakadt anyum.
2016. máj. 18. 16:01
 8/24 anonim ***** válasza:
32%

Ez az élet rendje, a gyerekek kiröppennek, ez a normális, nem hagysz te cserben senkit.

Amúgy nem korai 22 évesen szülni, azt olvastam egy orvosi cikkben, hogy 20-35 év közötti életkorban a legbiztonságosabb gyermeket vállalni, sokkal kevesebb a komplikáció.

2016. máj. 18. 16:07
 9/24 anonim ***** válasza:
13%
Egyáltalán nem korai 22 évesen gyereket szülni, főleg ha nem a semmire szülöd. Szomorú hogy a szüleidet csak gyerekeik tartották össze, de ez már nem a te felelősséged. Ők hagyták kiüresedni a kapcsolatukat, nekik kell megoldani. nem használhatnak a kapcsolatuk megmentésére egész életükben. Vagy újra összecsiszolódnak nélküled is, vagy kereshetnek maguknak új társat. Igazából mindkettő jobb lehet mint egy elhidegült társ mellet élni.
2016. máj. 18. 16:18
 10/24 anonim ***** válasza:
82%

Nem az a baj, hogy 22éves vagy, hanem hogy egy kvázi idegennek szülsz. Fél év? Ne röhögtess. És még csak együtt sem éltetek egy percet sem. Egy gyerek a legstabilabb kapcsolatokat is megviseli, ti pedig még sz_art se tudtok egymásról, még bőven benne vagytok a rózsaszín ködben. Nagy koppanás lesz, hiszen nincs időtök megszokni egymást és hopp már ott is a gyerek.

Az hogy a szüleid érzelmileg zsarolnak, az egy másik dolog és elég undorító.

2016. máj. 18. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!