Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csalódtak bennem a szüleim...

Csalódtak bennem a szüleim amiért ilyen hamar lettem terhes?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, fél éve vagyunk együtt a barátommal és terhes vagyok. Anyukám azt mondta vetessem el, de nem akartam. Apukám pedig mióta tudja alig néz a szemembe, alig beszéltünk, nem tudjuk egymásnak mit mondjunk. 2 hét múlva költözök a páromhoz nem tudom mi lesz ezután a szüleim és az én kapcsolatommal. Sőt azt se, hogy velük mi lesz, mert anyukám azt mondta, hogy csak miattam voltak még együtt, nem jó a kapcsolatuk már. Úgy érzem mintha most cserben hagynám őket.

2016. máj. 18. 15:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
17%

Ha szeretnétek a babát és lehetőségetek is van felnevelni, akkor ne foglalkozz anyukáddal.

Szerintem neki az a gond, hogy elköltözöl.

Az különösen nem szép tőle, hogy ilyeneket mond, hogy miattad vannak csak együtt apukáddal. Anyukád élje szépen felnőtt nőként az életét és téged is hagyjon élni.

2016. máj. 18. 17:03
 12/24 anonim ***** válasza:
59%

Te mit szólnál, ha a lányod összejönne egy sráccal, majd pár hónapra rá bejelentené, hogy terhes tőle? Csak azt ne mondd, hogy a nyakába ugranál és kicsit se féltenéd, hogy ilyen fiatalon ilyen felelőtlen döntést hoz. A 22 év csak ráadás, 30 évesen is ugyanez megtehető, de akkor már sokkal több tapasztalattal rendelkezik az ember mind hétköznapi, mind munka terén. Abban a korban általában már van egy biztos anyagi háttered, de 22 évesen mikor még nagyban a szüleiddel élsz.. ennek fejében, egy percig sem éltetek együtt, és ha most iszonyatosan nagyon nagy a szerelem is, az összeköltözés + gyerek kombó iszonyat nagy ütés lesz mindkettőtöknek. Én a nyakamat tenném rá, hogy ennek is a gyerek fogja meginni a levét, mert a szülők önzőek voltak és csak magukra gondoltak.

Amúgy én 5 éve ismerem és fél éve vagyok együtt a barátommal, de elképzelni nem tudnám, hogy gyereket vállaljak, mivel tanulni, dolgozni, önmegvalósítani akarok (értsd szélesíteni a látóköröm). Neked ez már mind ki fog maradni, esetleg nagyon nyűgösen, vért pisálva megteheted, de a gyerek akkor is ott lesz, nem eldobható játékszer, amit megunsz azt bedobsz a sarokba. Sok sikert az anyasághoz, szülősködéshez, de ennek se lesz happy end a vége.

2016. máj. 18. 18:46
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
A szuleid nem csalodtak benned, csak nem szeretnek megerni, mikor majd az o ajtajukon kopogtatsz mert a baratod kidob a lakasabol es egyedul a gyerektartasbol meg csaladibol nem fogod tudni fenntartani magatokat. A gyerek felelosseg, es a felelossegvallalas nem merul ki annyiban, hogy "hat, a baratomhoz koltozom felev kapcsolat utan, es majd lesz valahogy mert en babat varo felnott no vagyok, aki vallalja a babat mindenkepp". Tudom, tudom ilyenkor majd jon az, amit itt mindenki fiatal korban teherbeeso lany mond, hogy "de neki mar 10 eve bejelentett munkaviszonya van es max gyedet fog kapni". Nos, ezt nehezen hiszem.
2016. máj. 18. 19:11
 14/24 anonim ***** válasza:
18%

Anyád megmondta mi a baja. Te tartod össze őket és a baba azt jelenti, hogy elköltözöl tőlük, saját életet kezdesz.

Ha nem ennél terhes, csak simán összeköltöznél a barátoddal, akkor is hisztizne.

A szüleid problémáival ne törődj, ez tényleg egy olyan dolog, amit nekik kell megoldani. Nem hagytad őket cserben.

2016. máj. 18. 21:42
 15/24 anonim ***** válasza:
68%
Végzettséged, munkád, eddigi munkatapasztalatod?
2016. máj. 19. 00:49
 16/24 anonim ***** válasza:
51%
Saját lakás? Tudod, ahova mehetsz majd a gyerekkel, amikor a pasid lecserél egy csinos, ápolt nőre, akivel szabad lehet és élvezheti az életet.
2016. máj. 19. 08:37
 17/24 anonim ***** válasza:
31%

A negativ emberektol kerdezem, hogy miert mondjatok azt, hogy a parja el fogja hagyni? Titeket mind kidobott apátok??? En 9 honap egyuttjárás utan fogantam. Apám akkor 20 eves volt. És az en szuleim először a nagyszulokhoz koltoztek. De soha fel sem merult apuban hogy kidobjon minket. Azota is ő a vilag legjobb edesapja. Komolyan nem ertem hogy van ennyi negativ ember. Egy kisbaba csodalatos dolog.

Sok boldogsagot hozzá!

Amugy a legelso valaszolo voltam. 27/N

2016. máj. 19. 11:06
 18/24 anonim ***** válasza:
74%
# 17 Mondtál 1 példát amire lehetne mondani 100 olyat ami az ellenkezője.
2016. máj. 19. 11:19
 19/24 anonim ***** válasza:
25%
#17 az én szüleim 18 és 24 évesek voltak, mikor összeházasodtak. a legidősebb testvérem 5 évre rá született. már 41 éve házasok. szóval miért ne lehetne várni? :)
2016. máj. 19. 11:36
 20/24 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyen emberek megbolondultak, akik fél év után egy vadigennel felcsináltatják magukat? :(
2016. máj. 19. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!