Miért nem érti meg a barátnőm, hogy nem lenne jó, ha
megtartanánk?
Figyelt kérdés
Teherbe esett a barátnőm, és nem akarja elvetetni. Valahol értem, de én még nem állok készen, hogy apa legyek. Ráadásul ő még tanul, csak most lett 20. Igaz én 26 vagyok, de túl nagy teher. Anyagilag is minden rám hárulna, a gyes az semmire nem elég. Később, ha már ő is dolgozik, lehet. De még várnék ezzel pár évet. Nem értem miért akar 3 embert tönkretenni így. Szeretem, de nem tudom kinek jó ez.
Nem olvastam végig a válaszokat. 2-3 napja volt egy ilyen kérdés, csak más paraméterekkel. Mindketten kellettetek a gyerekgyártáshoz, de az Ő testében növekszik az a kis élet. Nyilván ketten kelletek ahhoz is, hogy döntsetek erről, de megmondom őszintén én sem akarnám, hogy a barátnőm elvetesse. Az elején nem kerül sok pénzbe egy kisbaba. Rengeteg ruhát lehet venni a neten fillérekért, egy ágy kell és egy babakocsi, mindkettő beszerezhető szintén nagyon olcsón. Mire drágább lesz le is telik az a pár év amit mondasz. Ha már így alakult próbálj örülni Neki! Csodálatos érzés, tapasztalatból mondom. 24/F
2017. aug. 3. 08:14
22/27 anonim válasza:
ja nem kényszeríthetni abortuszra, de a lány sem, arra, hogy vele maradjon, ha elhagyod akkor is lehetsz jó apa, anyagilag is jobban jársz, ő meg, akkor megoldja
2017. aug. 3. 08:51
23/27 anonim válasza:
És te hol voltál amikor készült a baba?
Nézd, egy nőt abortuszra kényszeríteni nem etikus dolog, mert ott a kockázat, hogy nem lehet később gyereke. Ezt a következményt pedig csak neki kell elszenvednie. Te kereshetsz magadnak majd (ha készen állsz az apaságra) egy olyan nőt, aki tud szülni neked. Ő viszont nem.
Arról nem is beszélve, hogy ha 2 ember nemi életet él, akkor ha védekezik is, ott a kockázata a teherbe esésnek. (kiszakad a gumi, a gyógyszer csak 98%-os, stb.) Ezért mondják azt, hogy nemi életet csak két érett felnőtt éljen, abban a tudatban, hogy gyerek is lehet belőle. Felnőtt ember vagy, vállald a felelősséget!
2017. aug. 4. 14:26
24/27 anonim válasza:
Nem kell azert csak a kerdezot hibaztatni. Pontosan. Ketten voltak ott. Honnan tudjatok h nem a csaj akarta? Stb.. annyi korulmeny van amit nem is ismertek.. de elvol tamadtok. Szerintem.teljesen jol latja a helyzetet a srac. A semmire nem szulunk gyereket. Az o ervei is abszolut megerthetok. Nem akar 18evig fizetni egy olyan valakiert akit nem is akart. Vannak esetek amikor igenis indokolt.
2017. aug. 10. 20:50
25/27 anonim válasza:
Nekem az a véleményem (mondjuk idősebb vagyok és akartam a gyermekemet), hogy vállalni egy gyereket kisebb lelkitörés, mint elvetetni. Persze nem vagyok a kérdező helyében, de ha szereti is a lányt és Vele tervez, akkor mégis könnyebb, mint mondjuk egy egyéjszakás kalandból.
2017. aug. 10. 21:36
26/27 anonim válasza:
Es mennyivel jobb az, ha most beletorodik. Ott van lelkileg immel ammal
Majd ot ev mulva beadja az unalmast. Na az lesz a nem jo a gyereknek.
2017. aug. 10. 21:44
27/27 anonim válasza:
Persze, azért is írtam, hogy nem vagyok a kérdező helyében, de Anyaként számomra elképzelhetetlen egy abortusz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!