Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érti meg a barátnőm,...

Miért nem érti meg a barátnőm, hogy nem lenne jó, ha megtartanánk?

Figyelt kérdés
Teherbe esett a barátnőm, és nem akarja elvetetni. Valahol értem, de én még nem állok készen, hogy apa legyek. Ráadásul ő még tanul, csak most lett 20. Igaz én 26 vagyok, de túl nagy teher. Anyagilag is minden rám hárulna, a gyes az semmire nem elég. Később, ha már ő is dolgozik, lehet. De még várnék ezzel pár évet. Nem értem miért akar 3 embert tönkretenni így. Szeretem, de nem tudom kinek jó ez.
2017. aug. 2. 16:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%
Te miért nem érted meg, hogy nem kényszerítheted rá az akaratod? Az ő teste, az ő gyereke is. Nem lenne jó a babának...hogyne. Sokat törődhetsz vele, mi lenne jó neki, ha ki akarod kapartatni.
2017. aug. 2. 17:37
 12/27 anonim ***** válasza:
38%
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher.. Netán ezt is te írtad ki,kérdező? Csak más körítéssel,és -1 év korletagadással? Kísérteties a hasonlóság,csak kicsit máshogy adtad elő?
2017. aug. 2. 17:50
 13/27 anonim ***** válasza:
75%

Ha most abortuszra kényszeríted (a rábeszélés is az), akkor téged fog hibáztatni mindazért, amin keresztül fog menni. Testi-lelki fájdalom, megalázás, lelkifurdalás.

Nem adok egy hónapot, és nem lesztek együtt.

Ha elvezeti a gyereket azért, hogy téged ne veszítsen el, aztán mégis szakítasz vele, mert "hetekig hisztizik", az jobb lesz?

Igaza van, ha megtartja a babát! Ő már vele marad, anyaként boldog lehet nélküled is (akkor is, ha piszok nehéz!).

Te meg döntesz, hogy kell így is, vagy lelépsz és otthagyod a családodat.

Igazából itt neked már nincs beleszólásod. De egyet ne felejts el: ketten hoztátok össze! Nem hibáztathatod őt egyedül!

TE mindent megtettél, hogy biztosan ne essen teherbe?

Nem. Elvégre terhes.

2017. aug. 2. 17:56
 14/27 anonim ***** válasza:
55%

Ja a babának rossz lenne, ha úgy születne, hogy nem várták, de tutti inkább ezt választaná, mint hogy összetörjék a testét, hogy ne létezzen tovább.

Abortuszpárti vagyok, de ne kenjük már a magzatra a dolgot. Nem szabad hárítani a felelősséget. Te úgy érzed, neked lenne rossz, ami teljesen rendben van. Te is számítasz.

Viszont sajnos a döntés nem a tiéd, nem mindig azt kapjuk, amit akarunk. Vagy alkalmazkodsz a helyzethez, vagy otthagyod a barátnőd a gyerekeddel. Most teljesen felesleges minden mással foglalkozni, neked csak ez a 2 választásod van.

Egyébként kapnátok egyszer 60ezret, majd havi 13ezret cspként, családi adókedvezményt, diplomás gyedet, ami kb 70 havonta, de te is elmehetsz gyedre, akár többet is kaphattok ennél. Rossz esetben még havi 6ezret gyermekvédelmitámogatásnak.

Az egyetemeken járhat egyéni tanrend(szinte nem kell bejárni), emelt szoctám, lakhatási támogatás.

Nem rossz pénz azért. A gyerek mehet 2 évesen bölcsibe is, a legtöbb gyerek jár, már az 1-2 éves csoportok is tömve vannak, szóval akár korábban is.. kezdhet.

Szerintem még nem tájékozódtál rendesen, csak összeszedted hallomásból az ijesztő részeket.

Nekem egyedül is ment, nem hiszem, hogy 2 felnőttnek ne menne a suli és a gyerekezés együtt. Na meg ti még szeretitek is egymást, ami ritkán mondható el manapság a szülőkről

2017. aug. 2. 18:10
 15/27 anonim ***** válasza:
41%
Szeretik egymást? Ugyan! Aki szereti a párját, az nem akarja kaparásra küldeni! Magát szereti, de azt nagyon.Érdekes, hogy egy primitíven kívül mindenki ugyanazt gondolja, mégis bőven van olyan gyávanyúl, aki csak lepontozni mer, írni azt nem! Hát igen. Pont ilyenek a felelőtlen emberek, aki nem vállalják a felelősséget.
2017. aug. 2. 18:45
 16/27 NyuszikaNYC20000 ***** válasza:
45%
Nem èrtem ha nem akartal gyereket akkor.miert nem.vedekeztetek?mit gondoltal a babat a szentlelek hozza??akkor kellett volna gondolkoznod mikor ugy vagtatok bele hogy nem.vedekeztetek!!ha mar megcsinaltad vallad erte a feleloseget.mas is eltartotta mar ilyen fiatalon a gyereket.allj a sarkadra es legyel a baratnod mellett ha mar igy alakult!!
2017. aug. 2. 19:14
 17/27 anonim ***** válasza:
54%

Huztal volna gumit a farkadra!

Az o dontese, mert az o teste!

2017. aug. 2. 20:02
 18/27 anonim ***** válasza:
55%
20 éves, ha meg akarja tartani megtartja, ez így működik, mindegy ki mit mond. A férfi, aki nem akar gyereket, tegyen meg mindent az ellen, hogy teherbeejtsen egy nőt, ne utólag akadjon ki, hogy hát miért nem veteti el. Miért kellett megcsinálni? Ez van.
2017. aug. 2. 20:52
 19/27 anonim ***** válasza:
62%
Én 19 éves vagyok és 14 hetes kismama. Ja a párom 17 éves mégis több férfiasság van benne mint benned mert ő annak ellenére hogy retteg kitart mellettem. De javasolnám neked, hogy menjél el a barátnőddel ultrahangra, hallgasd meg a kicsi szívverését és az után közöld ilyen pofával, hogy vetesse el, ha képes vagy rá akkor csak gratulálni tudok. Remélem barátnőd nem hallgat rád, hanem saját döntést hoz.
2017. aug. 3. 00:32
 20/27 anonim ***** válasza:
55%

Attól, hogy nem ugyanazt gondolják, még szerethetik egymást. Annak idején, mikor 19 voltam, nemet mondtam volna a barátom babacsinálási ötletére, pedig olyan szerelmes voltam, hogy beköltöztem volna a testébe a bőre alá, hogy mindig együtt legyünk.

Amikor pedig kitalálta, hogy feladja a munkáját és minden idejét egy abszurd világmegváltó marhaságra fordítja, nem támogattam, mert hülyeségnek tartottam az ötletét. A szerelem lényege nem az, hogy vakon követed a másikat, nem vagyunk birkák(legalábbis nem mind;).

A szerelem 2 ember között jön létre, akiknek különböző gondolataik és elképzeléseik, sőt különböző érzéseik is lehetnek.

A srác szeretheti a lányt, csak másképp vélekedik az abortuszról(szerintem azért, mert nem az ő testében fogant meg az élet és nem belé nevelte a társadalom, hogy felelős érte).

2017. aug. 3. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!