Miért nem érti meg a barátnőm, hogy nem lenne jó, ha megtartanánk?
Ha most abortuszra kényszeríted (a rábeszélés is az), akkor téged fog hibáztatni mindazért, amin keresztül fog menni. Testi-lelki fájdalom, megalázás, lelkifurdalás.
Nem adok egy hónapot, és nem lesztek együtt.
Ha elvezeti a gyereket azért, hogy téged ne veszítsen el, aztán mégis szakítasz vele, mert "hetekig hisztizik", az jobb lesz?
Igaza van, ha megtartja a babát! Ő már vele marad, anyaként boldog lehet nélküled is (akkor is, ha piszok nehéz!).
Te meg döntesz, hogy kell így is, vagy lelépsz és otthagyod a családodat.
Igazából itt neked már nincs beleszólásod. De egyet ne felejts el: ketten hoztátok össze! Nem hibáztathatod őt egyedül!
TE mindent megtettél, hogy biztosan ne essen teherbe?
Nem. Elvégre terhes.
Ja a babának rossz lenne, ha úgy születne, hogy nem várták, de tutti inkább ezt választaná, mint hogy összetörjék a testét, hogy ne létezzen tovább.
Abortuszpárti vagyok, de ne kenjük már a magzatra a dolgot. Nem szabad hárítani a felelősséget. Te úgy érzed, neked lenne rossz, ami teljesen rendben van. Te is számítasz.
Viszont sajnos a döntés nem a tiéd, nem mindig azt kapjuk, amit akarunk. Vagy alkalmazkodsz a helyzethez, vagy otthagyod a barátnőd a gyerekeddel. Most teljesen felesleges minden mással foglalkozni, neked csak ez a 2 választásod van.
Egyébként kapnátok egyszer 60ezret, majd havi 13ezret cspként, családi adókedvezményt, diplomás gyedet, ami kb 70 havonta, de te is elmehetsz gyedre, akár többet is kaphattok ennél. Rossz esetben még havi 6ezret gyermekvédelmitámogatásnak.
Az egyetemeken járhat egyéni tanrend(szinte nem kell bejárni), emelt szoctám, lakhatási támogatás.
Nem rossz pénz azért. A gyerek mehet 2 évesen bölcsibe is, a legtöbb gyerek jár, már az 1-2 éves csoportok is tömve vannak, szóval akár korábban is.. kezdhet.
Szerintem még nem tájékozódtál rendesen, csak összeszedted hallomásból az ijesztő részeket.
Nekem egyedül is ment, nem hiszem, hogy 2 felnőttnek ne menne a suli és a gyerekezés együtt. Na meg ti még szeretitek is egymást, ami ritkán mondható el manapság a szülőkről
Huztal volna gumit a farkadra!
Az o dontese, mert az o teste!
Attól, hogy nem ugyanazt gondolják, még szerethetik egymást. Annak idején, mikor 19 voltam, nemet mondtam volna a barátom babacsinálási ötletére, pedig olyan szerelmes voltam, hogy beköltöztem volna a testébe a bőre alá, hogy mindig együtt legyünk.
Amikor pedig kitalálta, hogy feladja a munkáját és minden idejét egy abszurd világmegváltó marhaságra fordítja, nem támogattam, mert hülyeségnek tartottam az ötletét. A szerelem lényege nem az, hogy vakon követed a másikat, nem vagyunk birkák(legalábbis nem mind;).
A szerelem 2 ember között jön létre, akiknek különböző gondolataik és elképzeléseik, sőt különböző érzéseik is lehetnek.
A srác szeretheti a lányt, csak másképp vélekedik az abortuszról(szerintem azért, mert nem az ő testében fogant meg az élet és nem belé nevelte a társadalom, hogy felelős érte).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!