Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezt nem ertem valaki erti?...

Anitabel kérdése:

Ezt nem ertem valaki erti? Vagy otlete van?

Figyelt kérdés
2016. dec. 5-en jott meg utoljara a piros ami 7 napig tart es a ciklusom atlagosan 30 napos. Most jan. 10-11-e fele meg kellett volna jonnie de nem jott meg. Dec. 14-en es jan. 4-en egyutt voltam a parommal de vedekeztunk. 3 teszt mindharom negativ. Ma (2016.01.22.) kis barnasabb ragacsosabb dolog volt a bugyimon. Egy kicsit felek mert ha terhes is vagyok ez lehet veteles vagy mehen kivuli terhesseg is nem? Vagy egyebb oka lehet? Egy felos 18/L

2017. jan. 22. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a teszt begativ meg amúgy is védekeztetetek, akkor nem vagy terhes. Valószìnű csak kicsit felborult a hormon-háztartásod.
2017. jan. 22. 10:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez okozhat szuros erzest a hasamban? Mert nagyon fajt a hasam, etvagyan nagyon megnott de nem tudtan sokat enni es hanyingerem is volt de egyszer se kellett hanynom. Viszont mostmar nem faj a hasam annyira :O
2017. jan. 22. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet valami gyulladás is esetleg. Szerintem menj el nőgyógyászhoz és kiderül.

De így szerintem nem vagy terhes.

2017. jan. 22. 10:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Ertem. Rendben.. koszonom a gyors valaszokat!
2017. jan. 22. 10:31
 5/5 Ronika86 ***** válasza:
45%
Mindenképp menj el dokihoz mert nekem sajnos ugyanígy volt és mehenkivuli voltam:( szorítok , hogy ne az legyen :( írj mindenképp , hogy miujsag veled!
2017. jan. 23. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!