Nem értem mi történik velem?
10.10-én volt meg utoljára, 24-én volt papírforma szerint peteérésem, 24-én és 26-án is együtt voltunk. (Ebben a hónapban 2szer összesen.)
Volt nemvárt előtt 4 nappal egy + tesztem, majd nemvárt után 2 nappal (halvány, de egyértelmű), de barnázni, vérezni kezdtem. Volt már egy spontán vetélésem, így felhívtam a dokim, aki annyit mondott, irassak fel utrogestant, minden hozzátartozó infót elmondott (baromi messze van a dokim, így a háziorvoshoz mentem, a dokimhoz 2 hét múlva kell mennem). Szedem 3 napja, a vérzés elmúlt, minden rendben velem. Reggel csináltam egy tesztet, gondoltam már tuti erős csíknak kell lennie, de ugyanolyan halvány, sőt (Más fajta teszt, az első 10es, a mai 25ös)..
Mit csináljak? Mi történik velem? Van esély a babára?
Nagyon aggódom. Tudom, felesleges ennyit tesztelni, de annyira megnyugodtam volna, ha a vérzés és barnázás után van egy tisztességes pozitív tesztem..:( :(
Szerintem valami elkezdődött, de véget is ért. Biokémiai terhességnek mondanám.
A helyedben én, ha már ilyen messze van a dokim, bemennék az "sztk"-ba és keresnék egy nőgyógyászt, aki megvizsgál.
Akkor mikor elkezd kiürülni.
De én nem feltétlenül gondolnám h elment a baba. Minden szervezet másként termeli a hcg-t amit ugye a tesztek kimutatták. Ha egy teszt pozi tok mindegy h halvány vagy erős az pozi főleg ha a többi is az. Van akinek sose lesz erős, nekem se lett. Mégis 36 hkm vagyok mar. Mondjuk a megerősítés után mar nem is teszteltem többet. Ha aggódás irány a nőgyógyászat, egyébként pedig amíg nem jön meg addig terhes vagy mivel van pozi teszted! Tégy is úgy, tehát vitamin pótlás, utro szedése és nem a halvany teszten kattogas 🙂 Ha tudsz pihenj minél többet és szedi nagy adag magneziumot is mivel az is segíthet, 3x1 magne b6 az ampullasbol vagy magnosolv nálam bevált.
Udv
Ha utrot szedsz, nem fog megjönni.
Szerintem is hagyd a tesztelést abba. Menj dokihoz kb 1 hét múlva, ott majd megmondja, van-e valami.
Köszönöm Mindenkinek! :)
Majd megírom, hogy miújság velünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!