Nem értem mi történik velem?
10.10-én volt meg utoljára, 24-én volt papírforma szerint peteérésem, 24-én és 26-án is együtt voltunk. (Ebben a hónapban 2szer összesen.)
Volt nemvárt előtt 4 nappal egy + tesztem, majd nemvárt után 2 nappal (halvány, de egyértelmű), de barnázni, vérezni kezdtem. Volt már egy spontán vetélésem, így felhívtam a dokim, aki annyit mondott, irassak fel utrogestant, minden hozzátartozó infót elmondott (baromi messze van a dokim, így a háziorvoshoz mentem, a dokimhoz 2 hét múlva kell mennem). Szedem 3 napja, a vérzés elmúlt, minden rendben velem. Reggel csináltam egy tesztet, gondoltam már tuti erős csíknak kell lennie, de ugyanolyan halvány, sőt (Más fajta teszt, az első 10es, a mai 25ös)..
Mit csináljak? Mi történik velem? Van esély a babára?
Nagyon aggódom. Tudom, felesleges ennyit tesztelni, de annyira megnyugodtam volna, ha a vérzés és barnázás után van egy tisztességes pozitív tesztem..:( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!